Sonia Furió is acteur.
Er zijn 26 films gevonden.

Réquiem por un canalla

1966 | Drama

Mexico/Colombia 1966. Drama van Fernando Orozco. Met o.a. Joaquín Cordero, Ana Luisa Peluffo, Guillermo Gálvez en Sonia Furió.

Als gevolg van zijn gokverslaving sleept een man de mensen in zijn omgeving mee in een serie tragische gebeurtenissen.

Fuera de la ley

1966 | Western

Mexico 1966. Western van Raúl De Anda Jr.. Met o.a. Rodolfo De Anda, Sonia Furió, Pedro Armandáriz Jr. en Sonia Infante.

De sheriff van een dorp en zijn zoon nemen het op tegen een bende veedieven. Het vervolg op TIERRA DE VIOLENCIA uit hetzelfde jaar, De Anda Jr.'s regiedebuut. Het scenario is van regisseur De Anda Jr. Het camerawerk is van Fernando Colin. Mono.

Amor en las nubes

1966 | Komedie

Mexico/Guatemala 1966. Komedie van Manuel Zezeña Diéguez. Met o.a. Teresa Velázquez, Sonia Furió, Armando Silvestre en Guillermo Murray.

Belevenissen en romances van vier stewardessen. Het is duidelijk te merken dat de film geheel is geïmproviseerd. Een totale mislukking.

Acapulco a go go

1966 | Komedie

Mexico 1966. Komedie van Arturo Martínez. Met o.a. Sonia Furió, Fernando Luján, Elizabeth Campbell en Eric del Castillo.

Tijdens hun vakantie in Acapulco krijgen drie stellen met elkaar te maken. Een komedie met een moralistische boodschap.

Operación Tiburón

1965 | Avonturenfilm

Puerto Rico/Mexico 1965. Avonturenfilm van Jos[KA1] de San Antón. Met o.a. Braulio Castillo, Sonia Furió, Víctor Mojica en Lucecita Benítez.

De speciale agent `Delf[KA1]in` (Dolfijn) krijgt van Interpol de opdracht om de geheimzinnige persoon `Tibur[KA1]on` (Haai) te ontmaskeren, die aan het hoofd staat van een netwerk van smokkelaars. Een mislukte poging de James Bond-films te imiteren.

El pozo

1964 | Drama

Mexico 1964. Drama van Raúl de Anda. Met o.a. Luis Aguilar, Sonia Furió, Dagoberto Rodríguez en Sonia Infante.

Een vrouw krijgt een miskraam en hoort dat ze nooit meer kinderen zal kunnen krijgen. Ze wordt waanzinnig en probeert haar twee stiefkinderen te vermoorden. De bedoeling was waarschijnlijk een psychologische thriller te maken, het resultaat is een overdreven en onbedoeld grappig melodrama.

El hermano Pedro

1964 | Biografie

Guatemala/Mexico 1964. Biografie van Miguel Contreras Torres. Met o.a. Sonia Furió, Pruden Castellanos, Francisco Jambrina en Manuel Arvide.

Het voorbeeldige leven van broeder Pedro, een Franciscaan afkomstig van de Canarische Eilanden die in Zuid-Amerika stierf. Een goede biografie die ondanks de lengte van de film geen moment traag lijkt. Goed camerawerk.

Cielo rojo

1961 | Drama

Mexico 1961. Drama van Gilberto Gazcón. Met o.a. Rodolfo de Anda, Patricia Conde, Sonia Furió en Dagoberto Rodríguez.

Een getrouwde vrouw, die zwanger is van haar minnaar, besluit abortus te plegen, maar haar arts is niemand anders dan de vader van de minnaar die haar verlaten heeft. Eeen verschrikkelijk moraliserende film.

Vacaciones en Acapulco

1960 | Komedie

Mexico 1960. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. Antonio Aguilar, Ariadna Welter, Sonia Furió en Rafael Bertrand.

Tijdens een reis naar Acapulco per autobus, raken de levens van de inzittenden onderling verstrikt. Het beste van deze film waren de toeristische panorama's die Acapulco biedt, maar verder is hij niet de moeite waard.

Nuestros odiosos maridos

1960 | Komedie

Mexico 1960. Komedie van Humberto Gómez Landero. Met o.a. Sonia Furió, Julio Alemán, Rosa Arenas en Bárbara Gil.

Twee vrouwen besluiten hun echtgenoten, die van de ene fuif naar de andere gaan, een lesje te leren. Onsamenhangend en zeer slecht gefilmd, in het bijzonder het taartgevecht waarmee de film eindigt.

La Cárcel de Cananea

1960 | Western

Mexico 1960. Western van Gilberto Gazcón. Met o.a. Pedro Armendáriz, Agustín de Anda, Sonia Furió en Teresa Velázquez.

Een sheriff krijgt de opdracht om een gevaarlijke bandiet van de ene stad naar de andere te brengen om hem te laten berechten. Het niveau van de Mexicaanse film in die tijd in aanmerking genomen, is dit een heel behoorlijke rolprent, vooral doordat de relatie tussen de twee hoofdpersonen goed tot uiting komt. Het slechtste van de film zijn de waterige kleuren. Een acceptabele avonturenfilm met een van de grootste Mexicaanse filmsterren in de hoofdrol.

Remolino

1959 | Drama

Mexico 1959. Drama van Gilberto Gazcón. Met o.a. Luis Aguilar, Sonia Furió, Agustín de Anda en José Elías Moreno.

Een meisje zaait tweedracht onder alle leden van een familie op een ranch. Deze film borrelt over van vrouwenhaat, de kleuren zijn bovendien uitermate lelijk.

Vagabundo y millonario

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Miguel Morayta. Met o.a. 'Tin Tan', Sonia Furió, 'Marcelo' en Blanca de Castejón.

Een arme man wordt verward met een ontvoerde rijke filantroop. De politie en de familie van de ontvoerde besluiten om de eerste voor de tweede door te laten gaan om aldus de ontvoerders in verwarring te brengen. Ondanks de onbeholpenheid van Morayta blijft deze komedie de moeite waard, dankzij het goede spel van 'Tin Tan'.

Señoritas

1958 | Drama

Mexico 1958. Drama van Fernando Méndez. Met o.a. Christiane Martel, Ana Bertha Lepe, Sonia Furió en Mapita Cortés.

Vier meisjes uit de welgestelde middenklasse hebben genoeg van het leven dat zij leiden. Een stupide melodrama waarin men probeert om jeugdige meisjes en hun vaders te waarschuwen tegen de gevaren van het 'moderne leven'

Los Desarraigados

1958 | Drama

Mexico 1958. Drama van Gilberto Gazcón. Met o.a. Pedro Armendáriz, Ariadna Welter, Agustín de Anda en Sonia Furió.

Als gevolg van een ongeval moet een Mexicaanse haar intrek nemen bij een Mexicaanse familie in Texas. En dan volgt een eindeloze reeks debatten over het leven van de verschillende leden van de familie. Bleef volkomen onopgemerkt op het festival van Venetië, en terecht: je kunt tenslotte niet een hele film lang blijven roepen dat je maar beter in je eigen land kunt blijven.

Infierno de almas

1958 | Drama

Mexico 1958. Drama van Benito Alazraki. Met o.a. Christiane Martel, Ramón Armengod, Sonia Furió en Tito Junco.

Door een misverstand wordt een man gezocht door de politie. Hij zoekt zijn toevlucht in het huis van een cabaretière die op haar beurt de vriendin is van een politieman. Omdat de regisseur hier de draad van het verhaal kwijtraakt, zoekt hij zijn toevlucht tot de fysieke kwaliteiten van de dames Martel en Furió, om het geheel toch nog interessant te maken. Vergeefs.

El Supermacho

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Alejandro Galindo. Met o.a. Manuel 'Loco' Valdés, Sonia Furió, Teresa Velázquez en Oscar Pulido.

Een wat schuchtere student wordt een krachtpatser dankzij de experimenten van een geleerde. Maar als hij er achter komt dat het de bedoeling van de geleerde is om een ras van supermensen te kweken, vernietigt hij met zijn vriendin diens hele laboratorium. Een slecht geregisseerde komedie waarin de grenzen van de banaliteit ruimschoots worden overschreden.

El Cofre del pirate

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Fernando Méndez. Met o.a. Germán 'Tin Tan' Valdés, Irma Dorantes, Sonia Furió en Arturo Martínez.

Twee vrienden raken verwikkeld in tal van situaties als zij op zoek gaan naar een erfenis die staat beschreven op een kaart, die zij hebben gekregen van een man die werd vermoord door een bende. De bandieten achtervolgen hen om in bezit van de kaart te komen. Een armetierige film.

Cuentan de una mujer

1958 | Drama

Mexico 1958. Drama van Juan J. Ortega. Met o.a. Marga López, Carlos Baena, Sonia Furió en Arturo Correa.

Door een ongeluk raakt een jonge miljonaire verlamd en komt tot de ontdekking dat zij tot nu toe een leeg leven heeft geleid. Film zonder ook maar de minste kracht.

Se los chupó la bruja

1957 | Komedie

Mexico 1957. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Marco Antonio Campos, Gaspar Henaine, Sonia Furió en Octavio Arias.

Drie mannen nemen hun intrek in een huis en worden daarvoor betaald, omdat men denkt dat het er spookt. Slechte komedie die het debuut betekende van het nieuwe komische duo `Viruta` (Marco Antonio Campos) en `Capulina` (Caspar Henaine)

Fiesta en el corazón

1957 | Komedie

Mexico 1957. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Antonio Aguilar, Fernando Casanova, Sonia Furió en Verónica Loyo.

Een artieste geeft zich uit voor de echtgenote van een jongeman, opdat deze een erfenis kan opeisen. Deze komedie vond de methode om het ranchero-genre met een revue te verenigen, en daarmee beide genres te ontluisteren.

El Ciclón

1957 | Avonturenfilm

Mexico 1957. Avonturenfilm van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Miguel Aceves Mejía, Flor Silvestre, Sonia Furió en Raúl Ramírez.

Twee vrienden nemen hun intrek in een dorp, met de bedoeling om de moordenaars van de broer van een van hen te ontmaskeren. De hoofdpersoon blijkt liever zijn zangkunsten dan zijn heldendaden te tonen.

Ay Calypso no te rajes!

1957 | Komedie, Musical

Mexico 1957. Komedie van Jaime Salvador. Met o.a. Antonio Badú, Fernando Casanova, Paquita de Ronda en Sonia Furió.

Drie ietwat schelmachtige broers moeten van hun tante leiding geven aan een theater. Vanaf dat moment houden de problemen niet meer op. Typisch Mexicaanse komedie rond provincialen die de grote stad veroveren. Heel zwak.

Refifí entre las mujeres

1956 | Komedie

Mexico 1956. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. 'Tin Tan', Sonia Furió, André Toffe, André Soler en Tito Novaro.

De portier van een gebouw waar een beroemde krant is gevestigd raakt verzeild in allerlei avonturen als hij deze van het faillissement wil redden. Belachelijke parodie op DU RIFIFI CHEZ LES HOMMES van Jules Dassin uit 1954.

Plazos traicioneros

1956 | Drama

Mexico 1956. Drama van Juan Orol. Met o.a. Mary Esquivel, Juan Orol, Sonia Furió en Arturo Martínez.

Een filmproducent vermoordt de minnaar van zijn vrouw en belandt daardoor in de gevangenis. Een knullig gemaakte film.

El Campeón ciclista

1956 | Komedie

Mexico 1956. Komedie van Fernando Cortés. Met o.a. 'Tin Tan', Sonia Furió, Kitty de Hoyos en 'Marcelo'.

Om de oplage te vergroten organiseert een krant een wielerwedstrijd. Onder de wielrenners bevinden zich drie ontslagen ex-medewerkers. De komiek 'Tin Tan' was al op zijn retour toen hij in dit produkt meespeelde.