Harry Webb

Regisseur

Harry Webb is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

The Golden Stallion

1927 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1927. Avonturenfilm van Harry Webb. Met o.a. Maurice 'Lefty' Flynn, Joe Bonomo, White Fury, Molly Malone en Joseph Swickard.

Serial in tien hoofdstukken. Karl Krusada en William Lester schreven het scenario waarin alles draait om het paard White Fury. In zijn hals is op een brandmerk de plaats te vinden van een goudmijn. Bonomo is de schurk en voetbalster Flynn de held. Flynn zette met deze serial een punt achter zijn filmcarrière, die vanaf 1920 had geduurd. Hij stierf in 1959, 66 jaar oud. Het was de eerste serial van de nieuwe maatschappij Mascot van Nat Levine, de voorloper van Republic.

Isle of Sunken Gold

1927 | Avonturenfilm

Verenigde Staten 1927. Avonturenfilm van Harry Webb. Met o.a. Anita Stewart, Bruce Gordon, Evangeline Russell, Curtis 'Snowball' McHenry en Duke Kahanamoku.

Serial in tien hoofdstukken. Gordon is zeekapitein en hij komt in het bezit van een halve kaart waarop een goudschat staat aangegeven. Het Zuidzee-eiland wordt geregeerd door een prinses, Stewart, van Europese afkomst. Zij heeft de andere helft van de kaart en samen gaan ze op zoek - maar er zijn vele kapers op de kust in deze goede avonturen-serial.

Heroes of the Wild

1927 | Western

Verenigde Staten 1927. Western van Harry Webb. Met o.a. Jack Hoxie, Josephine Hill, Joe Bonomo, Tornado en White Fury.

Serial in tien hoofdstukken. Op een been van het paard White Fury is de plaats aangegeven waar het kapitaal ligt, dat Hill zal erven. Haar oom en voogd Bonomo wil het zelf in handen krijgen. Maar daar is Jack met zijn hond Tornado, en alles gaat verkeerd voor Bonomo. Des te gelukkiger worden Hoxie en Hill in deze western-serial van Mascot.

The Thunderbolt Strikes

1926 | Western

Verenigde Staten 1926. Western van Harry Webb.

In deze simpele western loopt alles fout tot Perrin ingrijpt.

Ridin' West

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Harry Webb.

Perrin wordt abusievelijk aangezien voor een dief en een moordenaar. Deze rolprent heeft verder niets om het lijf. Harry Webb was ook de producent. Zijn westerns werden uitgebracht door Aywon Film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Harry Webb op televisie komt.

Reageer