Hans Künster

Acteur

Hans Künster is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Kommissar Klefisch - Ein Fall für Onkel

1989 | Misdaad, Mysterie

Duitsland 1989. Misdaad van Ulrich Stark. Met o.a. Willy Millowitsch, Anaid Iplicijan, Dietmar Bär, Janine Münch en Heinz Schubert.

Twee gevallen voor Klefisch (Millowitsch), de gepensioneerde commissaris uit Keuelen. Een ex-bokser, die een uitdragerij had, is vermoord en een zekere Rudi (Schubert) wordt verdacht. Rudi vraagt of `Onkel` Klefisch bij hem kan komen voordat hij de politie wat gaat zeggen. De politie gaat op zijn eis in. Ondertussen is Freya Lugones (Iplicijan) verdwenen, een aantrekkelijke vrouw van tegen de vijftig, en haar baas, een makelaar vermist een grote som gelds. Freya is meer dan een goede kennis van Klefisch, een reden te meer om ook in dit geval te duiken. Wellicht staan beide zaken met elkaar in verband. Het scenario van Hans-Werner Kettenbach biedt ons een onderhoudende misdaadgeschiedenis in het Keulse Eigelstein met een onverwoestbare Millowitsch. Bär speelt Döpper en hij zou later heel bekend worden als Kommissar Freddy Schenk van de afdeling moordzaken in Keulen in de serie TATORT.

Nieder mit den Deutschen

1984 | Documentaire, Historische film

Duitsland 1984. Documentaire van Dietrich Schubert. Met o.a. Hans Künster, Ruth Brück, Heinz Opfinger en Will Courth.

De tweede film van regisseur Schubert over de 'Edelweisspiraten', een Keulse verzetsgroep tegen het Naziregime. Een voormalig lid van deze groepering gaat bij een bezoek aan Keulen ter gelegenheid van een herdenkingsbijeenkomst terug in het verleden. Een redelijke film, maar niet meer origineel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hans Künster op televisie komt.

Reageer