Dick Hatton

Acteur

Dick Hatton is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

The Boss of Rustler's Roost

1928 | Western

Verenigde Staten 1928. Western van Leo Maloney. Met o.a. Don Coleman, Ben Corbett, Tom London, Albert Hart en Dick Hatton.

Coleman en Corbett kopen een ranch die vroeger gebruikt werd door veedieven. De buurman is bepaald niet aardig tegen ze en zijn dochter waarschuwt hen, denkende dat haar vader de leider van de veedieven is. W.D. Hoffman leverde scenarist Ford Beebe het verhaal en Edward Kull was er als cameraman, met Joseph achter de montagetafel.

The Cactus Cure

1925 | Western

Verenigde Staten 1925. Western van Ward Hayes. Met o.a. Dick Hatton, Yakima Canutt, Wilbur McCaugh en Marilyn Mills.

Rijke pa zendt zoon Hatton naar het Wilde Westen om een man te worden. Die komt onmiddellijk in botsing met voorman Canutt, die later ook nog een schurk en een veedief blijkt te zijn. Hatton komt dan in actie en is intussen verliefd geworden op de dochter van de rancher. Ben Wilson was de producent, voor wie Hatton een serie van twaalf westerns zou spelen.

Horse Sense

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Ward Hayes. Met o.a. Dick Hatton, Marilyn Mills, Elias Bullock, Leon Kent en Ray Thompson.

Een bekend westernthema over cowboy Dick, die door een bankovervaller gedwongen wordt met hem van kleding te wisselen; daardoor zien de achtervolgers hem aan voor de dader. Ben Wilson was de producent.

Come On Cowboys!

1924 | Western

Verenigde Staten 1924. Western van Ward Hayes. Met o.a. Dick Hatton, Marilyn Mills, Harry Fenwick en Philip Sleeman.

Sleeman wil met Mills trouwen; haar voogd, Fenwick, beweegt haar daartoe omdat hij Sleeman een grote som geld schuldig is. Mills weigert en wordt verliefd op cowboy Hatton. Sleeman wil Hatton laten vermoorden. Hayes en Hatton schreven samen het verhaal voor producent Ben Wilson.

Blood Test

1923 | Western

Verenigde Staten 1923. Western van Don Marquis. Met o.a. Dick Hatton, Nelson McDowell, William Moran, Lafe McKee en Florence Lee.

In deze western is Hatton de zoon van een outlaw en dat spreekt tegen hem. Een rancher is tegen de relatie met zijn dochter, maar die heeft later de hulp van Dick hard nodig, terwijl deze voor de moordenaar van haar vader gehouden wordt. Hatton, geboren in 1891, speelde aanvankelijk uitsluitend hoofdrollen; toen hij in 1922 zijn eerste western-serie startte, speelde hij vervolgens in 32 westerns de hoofdrol. De debuutfilm van cameraman Ray Rennahan.

Four Hearts

1922 | Western

Verenigde Staten 1922. Western van Leonard Wheeler. Met o.a. Dick Hatton, Nell Spaugh, Carmen Arselle, Bud Geary en Lucille Du Bois.

Men wil Dick van zijn land verjagen en poogt hem allerhande narigheid in de schoenen te schuiven. De voorman blijkt hieraan schuldig te zijn en wordt ontmaskerd. Eenvoudige western, door Hatton en Wheeler samen geschreven voor Western Pictures.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dick Hatton op televisie komt.

Reageer