Fosco Gasperi

Regisseur

Fosco Gasperi is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Regno dell'orrore

1990 | Misdaad, Mysterie

Italië 1990. Misdaad van Fosco Gasperi. Met o.a. Andrea Roncato, Gigi Sammarchi, Manuel De Peppe, Mario Valdemarin en Giorgio D'Ambra.

Commissaris Sangiorgi moet een aantal mysterieuze moorden oplossen, gepleegd in een bioscoop waar horror-films vertoond worden. Hij roept de hulp in van pater Don Tonio, die nogal eens een misdaad weet op te lossen. Aardig is dat de toeschouwers op precies dezelfde manier worden omgebracht als de slachtoffers op het doek. Spannend tot het eind.

L' artiglio insanguinato

1990 | Mysterie

Italië 1990. Mysterie van Fosco Gasperi. Met o.a. Andrea Roncato, Gigi Sammarchi, Manuel Peppe, Gianfabio Bosco en Romina Denti.

Een beroemde rock-ster wordt met de dood bedreigd, terwijl een lid van haar band al vermoord is. Het moordwapen heeft de vorm van een klauw. Inspecteur Sangiorgi (Sammarchi) staat er sceptisch tegenover. Hij denkt dat het een publiciteitsstunt is van de band. Maar dan verschijnt Don Tonino (Roncato), een priester die bij de zaak betrokken is omdat een vriend van hem verdacht wordt. Niets bijzonders.

Il terrore in prima pagina

1990 | Thriller, Mysterie, Misdaad

Italië 1990. Thriller van Fosco Gasperi. Met o.a. Andrea Roncato, Gigi Sammarchi, Lory Del Santo, Manuel de Peppe en Giorgia D'Ambra.

Weer een tv-film over Don Tonino, de priester die misdaden oplost. Het verhaal begint met een serie krantenartikelen, die tot onrust leiden. De onbekende auteur voorspelt tot in details de dood van mensen, die daarna ook sterven onder de beschreven omstandigheden. Inspecteur Sangiori, die met de zaak is belast, roept de hulp in van zijn vriend Don Tonino, deze rollen wederom gespeeld door respectievelijk Sammarchi en Roncato. Zij stellen een onderzoek in op de redactie van de krant.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Fosco Gasperi op televisie komt.

Reageer