Roger Darton

Acteur

Roger Darton is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Panther Squad

1986 | Actiefilm

Frankrijk 1986. Actiefilm van Peter Knight. Met o.a. Sybil Danning, J.R. Gossart, Roger Darton, Karin Schubert en Jean-Claude Laine.

Een groep milieuliefhebbers wil het sensationele programma vernietigen waarmee de V.N. de ruimte wil veroveren. Maar Ilona en haar eskadron van `panters`, experts in alle krijgskunsten, houden een oogje in het zeil. Deze film, die ons van de U.S.A. meeneemt naar Guasarura (onderwijl nog even Oostende aandoend) is zo kosmopolitisch op elk gebied dat hij lijkt op een internationale keuken ontdaan van al het karakteristieke.

Des filles dans une cage dorée

1979 | Misdaad

Frankrijk 1979. Misdaad van Marius Lesoeur. Met o.a. Roger Darton, Evelyne Scott, Ronald Weiss, Bob Gary en Bruce Tsing.

Meneer Winter (Darton) regeert de illegale circuits van Hong Kong. Politie en bestuurders van de stad lusten hem rauw en daarom vlucht hij naar Parijs, waar hij zijn activiteiten wil voortzetten. De politie arresteert alle leden van zijn bende en zelf wordt hij om zeep geholpen. In deze ultra-afgezaagde en - simpele film voor volwassenen(?) met voyeuristische neigingen, wordt in werkelijkheid geen stap buiten Parijs gezet. Slecht gemonteerd, slecht gespeeld, kortom: mislukt. De film is ook bekend onder de titel DANS LA CAGE DES FAUVES. Het pseudoniem van Marius Lesoeur is A.M. Frank.

Les Filles du Golden Saloon

1975 | Avonturenfilm, Komedie, Erotiek

België/Frankrijk 1975. Avonturenfilm van Pierre Taylou (William Russel). Met o.a. Sandra Jullien, Pierre Taylou, Gregory, Alice Arno en Roger Darton.

Zorro in een stadje in Californië in 1850! Met een losbandige saloon, bandieten die meisjes ontvoeren om hen daar op te sluiten, corrupte notabelen, een verdachte rechter enz... Eindelijk komt Zorro-Richard Lenoir op de proppen en alles komt weer in orde. Gevuld met gekruide scènes, minder gejat dan gewoonlijk en zelfs nogal gemoedelijk.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Roger Darton op televisie komt.

Reageer