Martin Herbert is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Miami Golem

1987 | Actiefilm, Sciencefiction

Italië 1987. Actiefilm van Martin Herbert. Met o.a. David Warbeck, John Ireland, Laura Trotter, Lawrence Loddi en Victor Loren Beard.

Een stelletje schurken probeert uit buitenaardse cellen een monster-foetus te kweken (om onbegrijpelijke reden 'golem' genoemd), wiens krachtige hersengolven de wereld bedreigen. Gelukkig besluit een stoere verslaggever uit Miami de mensheid te redden. De Italiaanse regisseur Alfredo de Martino verschuilt zich achter het pseudoniem Martin Herbert en niet geheel ten onrechte, want deze goedkope actiefilm getuigt van weinig hersenactiviteit, zowel op als achter het scherm. Het scenario is van Frank Clark. Het camerawerk is van Barry Battle en Paul Doty. Ook bekend als MIAMI HORROR.

7 Hyden Park

1985 | Romantiek, Thriller

Italië 1985. Romantiek van Martin Herbert. Met o.a. Rossano Brazzi, Christina Nagy en David Warbeck.

Rijke jonge vrouw is aan een rolstoel gekluisterd sinds ze als tiener is verkracht en vervolgens van de trap gegooid door iemand die zich voordeed als priester. Ze wordt geholpen door twee vrienden, van wie er een om haar hand vraagt. Maar de angst, geheimen en achterdocht die haar leven beheersen gaan een steeds grotere rol spelen. Mooi opgebouwde spanning.

Blazing Magnum

1976 | Misdaad, Actiefilm

Canada 1976. Misdaad van Martin Herbert. Met o.a. Stuart Whitman, John Saxon, Martin Landau, Tisa Farrow en Carole Laure.

Een politieman onderzoekt de moord op zijn zuster. Whitman op de DIRTY HARRY-toer, maakt een vermoeide indruk en iedereen ziet er verdacht uit. De stunts worden goed uitgevoerd, maar de film is verder niet opvallend.