Norman Brisky is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Sin querer

1996 | Drama

Zwitserland/Duitsland/Argentinië 1996. Drama van Ciro Cappellari. Met o.a. Daniel Kuzniecka, Ángela Molina, Luisa Calcumil, Patricio Contreras en Norman Brisky.

Een jonge ingenieur uit Buenos Aires reist naar Patagonië voor een landmeetopdracht. In het dorpje waar hij verblijft werkt hij zich al snel in de nesten door verliefd te worden op een getrouwde vrouw en zich het lot aan te trekken van een misbruikt meisje. Tevens wordt hij geconfronteerd met de achtergestelde positie van de oorspronkelijke, Indiaanse bewoners. Dramatisch niet sterk, hooguit interessant om exotische redenen. (JvB/VPRO Gids)

Vertigo en Manhatan

1980 | Drama

Spanje/Verenigde Staten 1980. Drama van Gonzalo Herralde. Met o.a. Jeanine Mestres, Norman Brisky, Pep Munne en Robert Fields.

Een jonge vrouw die ontdekt dat haar vroegere geliefde met een nieuwe vriendin in New York woont, gaat daar naar toe om hem te zoeken... Een van de meest pretentieuze en domme films uit de Spaanse filmgeschiedenis.

Sonámbulos

1978 | Drama

Spanje 1978. Drama van Manuel Gutiérrez Aragón. Met o.a. Ana Belén, Norman Brisky en Lola Gaos.

Het verhaal van Ana, haar tante en haar moeder. Een alegorische en pretentieuze film: onuitstaanbaar.

El Corazón del bosque

1978 | Drama

Spanje 1978. Drama van Manuel Gutiérrez. Met o.a. Ángela Molina, Norman Brisky, Luis Politti en Víctor Valverde.

Na het einde van de Burgeroorlog zet een republikein, hoewel het lijkt alsof hij is verdwenen, de oorlog op eigen houtje voort. Een vervelend drama met bovennatuurlijke pretenties die bovendien middelmatig vertolkt wordt.