Jennifer Welles

Acteur

Jennifer Welles is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Little Orphan Sammy

1977 | Erotiek, Komedie

Verenigde Staten 1977. Erotiek van Arlo Schiffin. Met o.a. Jennifer Welles, Lin Flanagan, Andrea True, Rocky Millstone en Jamie Gillis.

Een flauwe, kinderlijke persiflage op De Amerikaanse Droom. In dit geval een uiterst natte droom. De spelers, meer ingehuurd om hun organen dan om hun acteertalent, zijn niet in staat van deze komedie iets leuks te maken. Maar daar komt het publiek natuurlijk ook niet voor.

Confessions of a Young American Housewife

1977 | Erotiek

Verenigde Staten 1977. Erotiek van Joseph W. Sarno. Met o.a. Jennifer Welles, Rebecca Brooke, Chris Jordan, Eric Edwards en David Hausman.

Een weduwe ontdekt dat haar dochter intieme relaties met de buren onderhoudt en treedt onmiddellijk tot dit seksuele ménage à trois toe. Deze professioneel gemaakte soft-pornofilm wordt spoedig vervelend en zéér langdradig. Werd in Nederlandse bioscopen ooit vertoond in een Franstalige versie onder de titel REPERAGES.

Honeypie

1975 | Erotiek

Verenigde Staten 1975. Erotiek van Met o.a. Jennifer Welles, Serena, Terri Hall, Bobby Astyr en Sharon Thorpe.

De erotische fantasiën die lezers naar een mannenblad sturen worden uitgebeeld. Technische kwaliteiten onvoldoende maar de episodes, gaande van SM via dromerige verleidingstechnieken, lesbische actie en Hall als een huisvrouwtje dat door karweimannen wordt versierd zijn bloedheet. Screw- uitgever Al Goldstein speelt zèlf de rol. Jawel, de hoofdredacteur van het blad. Regisseur onbekend.

Abigail Lesley Is Back in Town

1975 | Erotiek, Drama

Verenigde Staten 1975. Erotiek van Joseph W. Sarno. Met o.a. Jennifer Jordan, Rebecca Brooke, Eric Edwards, Jamie Gillis en Chris Jordan.

Het titelkaraktertje is een knap en voluptueus meisje, dat haar geboortedorp in de ban van haar even seksuele als amorele lusten houdt. Distributeur Filmtrust bedacht destijds de aandoenlijke slogan: 'Deze opzienbarende film is z'n tijd vér vooruit!' Niet waar natuurlijk. Deze film is een wanstaaltje van seksploitatie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jennifer Welles op televisie komt.

Reageer