Park Ji-woong

Componist

Park Ji-woong is componist.
Er zijn 2 films gevonden.

Samaria

2004 | Drama, Familiefilm, Fantasy, Erotiek

Zuid-Korea 2004. Drama van Kim Ki-duk. Met o.a. Lee Eol, Gwak Ji-min, Seo Min-jung, Gweon Hyeon-min en Oh Yong.

Samaritan Girl verhaalt van twee schoolmeisjes die in de prostitutie belanden. Zo hopen ze geld te sparen voor een reis naar Europa. Jae-yeong heeft seks met klanten, terwijl Yeo-jin de zaken regelt en het geld beheert. Wanneer door een tragisch incident Jae-yeong omkomt neemt Yeo-jin haar plaats in. Sterker nog, als in een soort spiegeleffect zoekt ze hun eerdere klanten op, heeft seks met ze en geeft ze hun geld terug. Als om de gedane zaken uit te wissen. Op simpele verklaringen voor wat de personages doen zal de kijker tevergeefs wachten, maar ondertussen speelt Kim Ki-duk een meesterlijk, prikkelend spel met thema's als onschuld en kwaad, wraak en vergeving.

Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring

2003 | Drama

Zuid-Korea/Duitsland 2003. Drama van Kim Ki-duk. Met o.a. Oh Yeong-su, Kim Ki-duk, Kim Jong-ho, Kim Young-min en Seo Jae-Kyeong.

Spring, Summer, Fall, Winter...and Spring luidt de internationale titel van deze fraaie Koreaanse productie over de cycli van het leven. De film speelt zich af op een afgelegen bergmeer waar een oude boeddhistische monnik en zijn jonge leerling leven op een vlot waarop een kleine tempel is gebouwd. De loop van de seizoenen houdt gelijke tred met de transformatie van de jongen in een oude man die uiteindelijk - in de tweede lente - zelf doceert. Een zinnenstrelende film die doet verlangen naar onthechting. Met mooie, verhalende beelden en een summier gebruik van tekst.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Park Ji-woong op televisie komt.

Reageer