Annette Bach

Acteur

Annette Bach is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Amanti in fuga

1946 | Drama, Romantiek

Italië 1946. Drama van Giacomo Gentilomo. Met o.a. Annette Bach, Gino Bechi en Carlo Ninchi.

Componist wordt verliefd op de mooie dochter van een inquisiteur. Vaderlief is jaloers op de jonge hartstocht, en wanneer zij ervandoor willen gaan, probeert hij hen te doden. Speciaal voor liefhebbers van het romantische melodrama.

Labbra serrate

1942 | Drama

Italië 1942. Drama van Mario Mattoli. Met o.a. Annette Bach, Andrea Checchi en Fosco Giachetti.

Een zwaarop de hand liggend drama over een vrouw met een stormachtig verleden en een jongeman die van haar houdt. Aanvankelijk probeert zij hem op een afstand te houden en verbergt ze haar verleden voor hem, maar geleidelijk aan onthult zij, en ontdekt hij, haar verleden zonder dat dit ten koste van zijn liefde gaat. Goed geregisseerd en geschreven.

Il mercante di schiave

1942 | Romantiek, Drama

Italië 1942. Romantiek van Duilio Colletti. Met o.a. Enzo Fieramonte, Annette Bach, Dino de Luca en Augosto di Giovanni.

Een Arabische slavenhandelaar namens Ali (Fieramonte) overvalt met zijn mannen een eiland om de vrouwen van een vissersdorp als slaven te kunnen verkopen. Hij vergrijpt zich aan een gedecideerde jonge vrouw namens Fiamma (Bach), maar wordt gevangengenomen, terwijl zijn mannen ontsnappen. Zij raakt in verwachting en uit liefde helpt ze hem uit de gevangenis ontsnappen. Ali komt erachter dat hij op driejarige leeftijd ontvoerd werd van het eiland, waarna de hoofdslavendrijver van de Arabieren hem als zijn eigen zoon opvoedde. Hij keert terug naar zijn geboorte-eiland en samen met Fiamma en hun baby ontsnappen ze uit handen van de achtervolgende dorpsbewoners. Scenario, regie en vertolkingen zijn uit de kunst.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Annette Bach op televisie komt.

Reageer