Christian Fellat is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Un flic presque parfait...

1998 | Komedie, Misdaad

Frankrijk 1998. Komedie van Marc Angelo. Met o.a. Gérard Darmon, Emma Colberti, Nozha Khouadra, François Berléand en Yves Pignot.

Politie-inspecteur Michel Blanev (Darmon) heeft afspraak met zijn dochter Louisiane (Ducamp) die hij al vijftien jaar niet meer heeft gezien. Het meisje verwacht veel van de rendez-vous en hoopt op een verzoening. Maar ter plekke is Blanev getuige van een overval op een supermarkt. Hij ziet hoe twee kassiersters van de verwarring gebruik maken om er met de buit vandoor te gaan. Hij gaat erachteraan en neemt ze te grazen. Het afspraakje met zijn dochter gaat hierdoor aan zijn neus voorbij. Darmon moet al zijn charmes aanwenden opdat je zou blijven kijken naar deze huilerige tv-film met een plot (geschreven door Daniel Saint- Hamont) die totaal ongeloofwaardig is.

Quai N° 1 : Marie Gare

1997 | Misdaad

Frankrijk 1997. Misdaad van Marc Angelo. Met o.a. Sophie Duez, Olivier Marchal, Raoul Billerey, Marc de Jonge en Jean Maurel.

Spoorweg-politiecommissaris Marie Saint-Georges komt jonge Russische immigrante Tania (Mechera) met baby op het spoor in station van Straatsburg. In stationshal schoot zij een haar achtervolgende man neer. Tania`s echtgenoot Vladimir (Arbatt) blijkt een bekende Russische prof te zijn, op de vlucht voor de Russische maffia, die het op zijn labo gemunt heeft. Vrij conventioneel scenario van regisseur Angelo, Sylvain Saada en Daniel Saint-Hamont met te veel trage momenten. Plot is duidelijk en doeltreffend.

Passport

1990 | Komedie

Frankrijk 1990. Komedie van Cuergui Daniela. Met o.a. Gérard Darmon, Dieg Iankoski, Armen Djigarkhanien, Christian Fellat en Nathalie Goudareva.

Een grote versierder is gereed om van zijn geboortestreek Géorgië naar Israël te gaan. Als gevolg van een misverstand komt hij in Wenen terecht, maar slaagt er toch in naar het beloofde land te komen, waar hij de meest uiteenlopende avontuurtjes beleeft, alvorens naar de huiselijke haard terug te keren. Daniela, zelf Géorgiër, heeft het thema zoals altijd in de stijl van een bitterzoete satirische komedie verpakt, want zijn komische observaties hebben eerder op de karakters dan op de situaties gemunt. Nostalgie en poëzie zijn in deze tegelijk ontroerende en buitennissige film vertegenwoordigd. Er bestaan meerdere versies met een verschillende lengte.