Jennifer Ryan

Acteur, Producer

Jennifer Ryan is acteur en producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Lie Down with Dogs

1995 | Komedie

Verenigde Staten 1995. Komedie van Wally White. Met o.a. Wally White, Bash Halow, James Sexton, Darren Dryden en Randy Becker.

De jonge New Yorker Tommy is aantrekkelijk, net afgestudeerd en wordt geplaagd door een stevige depressie. Hoewel hij platzak is, besluit hij Manhattan achter zich te laten en naar Provincetown, Massachusetts te verhuizen. Deze prachtige streek is vooral bekend om zijn homoscene. Op de hagelwitte stranden van Cape Cod sluit hij zich aan bij een groep mooie jongens die niets anders ambieert dan de vrijheid. Geen verplichtingen, geen conventies, alleen maar genieten. Daarnaast moet Tommy op zoek naar een baan. Tijdens zijn zoektocht ontmoet hij de sexy latino Guy en de sportieve Ben

The Waterdance

1992 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1992. Komedie van Neal Jimenez en Michael Steinberg. Met o.a. Eric Stoltz, Wesley Snipes, William Forsythe, Helen Hunt en Grace Zabriskie.

Stoltz belandt na een ongeval in een kliniek waar hij vriendschap sluit met de zwarte charmeur Snipes, die steeds opschept over zijn seksuele prestaties en de ruige motorrijder Forsythe, een freak met een grote bek. De mannen hebben niets gemeen, maar ze kampen alledrie met hetzelfde probleem: ze zijn veroordeeld om de rest van hun leven aan een rolstoel gekluisterd te blijven. Een intimistisch portret van drie mensen die hun handicap leren aanvaarden, verteld met veel gevoel en een grote dosis humor. Soms gaat het wel eens over de grens van het aanvaardbare, maar de acteurs vangen dit goed op. Snipes zien we hier zeker in een rol buiten zijn imago. Geschreven door Jimenez die zelf sinds 1984 door een verlamming minder valide is. Fotografie van Mark Plummer. Dolby Stereo/THX.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jennifer Ryan op televisie komt.

Reageer