Trudy Young

Acteur

Trudy Young is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Melanie

1983 | Drama

Verenigde Staten 1983. Drama van Rex Bromfield. Met o.a. Glynnis O'Connor, Paul Sorvino, Burton Cummings, Jodie Drake en Donam Cavin.

De eenvoudige plattelandsvrouw Melanie berust er niet in dat haar man haar wegens haar analfabetisme ongeschikt voor de opvoeding van haar kind beschouwt. Geen moeite is haar teveel als het erom gaat haar kind terug te krijgen. De sobere en gevoelige rol van O'Connor als Melanie draagt veel aan de overtuigingskracht bij.

Age of Innocence

1977 | Romantiek

Canada/Verenigd Koninkrijk 1977. Romantiek van Alan Bridges. Met o.a. David Warner, Honor Blackman en Trudy Young.

Een Engelse onderwijzer wordt bij diens aankomst in een Canadees plaatsje nauwlettend in het oog gehouden. Een verhouding met de dochter van het schoolhoofd loopt ook mis. Romantische film zonder romantiek. Oppervlakkig en weinig diepgang. Ook bekend als RAGTIME SUMMER.

The Reincarnation

1971 | Horror

Canada 1971. Horror van Don Haldane. Met o.a. Jack Creley, Jay Reynolds, Trudy Young, Hugh Webster en Gene Tyburn.

Een low budget-produktie over een oudere man, die zijn einde nabij weet en daarom een bevriend kunstenaar overhaalt te assisteren bij een reïncarnatie-ritueel. Het scenario is zwak, maar Haldane's inventieve regie en Creley's sterke hoofdrol maken deze film niettemin tot een cult -succes.

Face Off

1971 | Drama

Canada 1971. Drama van George McCowan. Met o.a. Trudy Young, Art Hindel, John Vernon, George Armstrong en Frank Moore.

Het conflict tussen twee levenswijzen wordt gesymboliseerd door twee jonge mensen die hun eigen oppervlakkige antwoorden gevonden schijnen te hebben voor hun problemen, totdat ze elkaar treffen en de emotionele crises zich ontladen. Een compromis schijnt niet mogelijk te zijn.

Homer

1970 | Drama

Verenigde Staten 1970. Drama van John Trent. Met o.a. Don Scardino, Alex Nicol, Tisa Farrow, Lenka Peterson en Ralph Endersby.

Een goed bedoeld, maar met clich├ęs omgeven drama over een tiener in een kleine stad, de generatiekloof, protesten tegen de oorlog in Vietnam, rock, muziek en seks. Allemaal al eerder gezien.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Trudy Young op televisie komt.

Reageer