Celino Bleiweiß

Regisseur

Celino Bleiweiß is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Anna Maria - Eine Frau geht ihren Weg

1994 | Drama

Duitsland 1994. Drama van Celino Bleiweiß. Met o.a. Uschi Glas, Michael Degen, Kevin Dawson, Saskia Preil en Christian Kohlund.

Pilootfilm voor de gelijknamige dertien-delige tv-serie over de vrouw uit de titel. Glas wordt plotseling weduwe na vijftien jaar gelukkig huwelijk als haar man door een arbeidsongeval omkomt. Hoewel de familie nooit financiële zorgen heeft gekend, ontdekt ze dat het bedrijf hoge schulden heeft en dat de toekomst er niet rooskleurig uitziet. Ze begeeft zich in de grindhandel, krijgt te maken met aardige en onaardige concurrenten.

Zauber um Zinnober

1983 | Familiefilm, Fantasy

DDDE 1983. Familiefilm van Celino Bleiweiß. Met o.a. Walter Hermann, Felicitas Ritsch en Arno Wyzniewski.

Een lopendeband sprookjes-verfilming uit de DDR, buitengewoon losjes gebaseerd op een vertelling van E.T.A. Hoffmann over een in ongenade gevallen tovenaar die zich op zijn koning wil wreken. Onbeduidend vermaak voor de kleine jeugd.

Die schwarze Mühle

1975 | Familiefilm, Fantasy

DDDE 1975. Familiefilm van Celino Bleiweiß. Met o.a. Leon Niemczyk, Klaus Brasch, Wolfgang Penz, Irma Münch en Monika Woytowiez.

Film over een boosaardige molenaar, die door iedereen behalve een vrolijke zwerver gevreesd wordt; maar ook deze kan aan zijn magische krachten geen einde maken, totdat wegens bouwwerkzaamheden de beek wordt drooggelegd en zijn molen komt stil te staan. Lijkt enger dan het is: al geschikt voor eerste klassertjes. Tamelijk fantasieloos DDR-produkt met veel gepraat.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Celino Bleiweiß op televisie komt.

Reageer