Bruno Punzalan

Acteur

Bruno Punzalan is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Impasse

1970 | Misdaad, Avonturenfilm, Actiefilm

Verenigde Staten 1970. Misdaad van Richard Benedict. Met o.a. Burt Reynolds, Anne Francis, Vic Diaz, Jeff Corey en Lyle Bettger.

Dit romantische mysterie krijgt maar geen tempo, maar het is misschien leuk om te raden wie - wat - wie zal aandoen. Scenario van John C. Higgins. Camerawerk van Mars B. Rasca.

Beast of Blood

1970 | Horror

Filipijnen/Verenigde Staten 1970. Horror van Eddie Romero. Met o.a. John Ashley, Celeste Yarnall, Eddie Garcia, Liza Belmonte en Alfonso Carvajal.

In het vervolg op MAD DOCTOR OF BLOOD ISLAND blijkt dat de dokter in kwestie nog leeft en zijn experimenten (transplantatie van hoofden) voortzet. De film is iets beter dan zijn voorganger, maar nog steeds niet best. Ook bekend als RETURN TO THE HORRORS OF BLOOD ISLAND, BLOOD DEVILS en BEAST OF THE DEAD.

Warkill

1967 | Oorlogsfilm

Verenigde Staten/Filipijnen 1967. Oorlogsfilm van Ferde Grofé Jr.. Met o.a. George Montgomery, Tom Drake, Conrad Parham, Eddie Infante en Henry Duval.

Aan het einde van WOII voegt een Amerikaanse oorlogscorrespondent (Drake) zich bij de compagnie van een keiharde kolonel (Montgomery) in de Filippijnse Archipel en maakt daar de verschrikkingen van een guerrilla-oorlogvoering mee. De film ontwikkelt zich op de bekende manier: de moreel geschokte journalist blijkt alles verkeerd te hebben begrepen, terwijl de killer-kolonel zich ontpopt als een gevoelige patriot, die zichzelf nobel opoffert. De gevechtshandelingen zijn voortreffelijk verfilmd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bruno Punzalan op televisie komt.

Reageer