Carl Sepulveda

Acteur

Carl Sepulveda is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Trouble at Melody Mesa

1949 | Western

Verenigde Staten 1949. Western van W.M. Connell. Met o.a. Brad King, Cal Shrum, Lorraine Michie, Walt Shrum en Alta Lee.

Deze hopeloze western werd in 1944 opgenomen en pas vijf jaar later uitgebracht. Het magere verhaaltje is van Ned Dandy, Maar het gaat om de muziek en die is ook al niet geweldig, King, de held van het verhaal, is voornamelijk bekend door een vijftal Hopalong Cassidy-westerns waarin hij Russell Hayden verving als de rechterhand van Hoppy (Bill Boyd).

Rainbow over the Rockies

1947 | Western

Verenigde Staten 1947. Western van Oliver Drake. Met o.a. Jimmy Wakely, Lee 'Lasses' White, Dennis Moore, Pat Starling en Carl Sepulveda.

Zie: Jimmy Wakely-serie.

Black Market Rustlers

1943 | Western

Verenigde Staten 1943. Western van S. Roy Luby. Met o.a. Ray Corrigan, Max Terhurne, Dennis Moore, Evelyn Finley en Steve Clark.

Het trio komt in actie tegen veedieven die hun gestolen waar op de zwarte markt willen verkopen. Dit is een zwakke aflevering uit deze westernserie. Zie verder: Range Busters-serie.

Billy The Kid in Fugitive of the Plains

1943 | Western

Verenigde Staten 1943. Western van Sam Newfield. Met o.a. Buster Crabbe, Al St. John, Maxine Leslie, Kermit Maynard en Jack Ingram.

Zie: Billy the Kid-serie.

Fangs of Destiny

1927 | Western

Verenigde Staten 1927. Western van Stuart Patton. Met o.a. Dynamite, Edmund Cobb, Betty Caldwell, George Periolat en Carl Sepulveda.

De hond Dynamite is de hoofdrolspeler in deze western, waarin alles om een ranch draait. Een bende wil de ranch in haar bezit krijgen, omdat er olie in de grond zit. Om de rancher te dwingen te verkopen, gaat de bende over tot veediefstal. Dynamite en Cobb zijn hun tegenstanders. George Morgan was de scenarist en Jerry Ash de cameraman.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Carl Sepulveda op televisie komt.

Reageer