Alberto González Rubio

Acteur

Alberto González Rubio is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

El baile de San Juan

2010 | Historische film, Drama

Mexico/Frankrijk/Duitsland/Spanje 2010. Historische film van Francisco Athié. Met o.a. José María de Tavira, Arielle Dombasle, Marcello Mazzarella, Pedro Armendáriz jr en Alberto González Rubio.

Mexico-Stad was in 1791 een Spaanse onderhorigheid, geregeerd door een onderkoning die met een religieus en racistisch gemotiveerde dadendrang probeerde het land te vrijwaren van opstandelingen. De woelige periode, drie decennia voor de Mexicaanse onafhankelijkheid, krijgt handen en voeten door de ogen van de onwettige zoon van een politiek recalcitrante Italiaan en een inheemse vrouw. El baile de San Juan (Het bal van San Juan) is gefilmd theater, rijk uitgedost met overdadige kostuums en decors, en bevolkt door tijdloze en daarmee immer actuele slachtoffers van een schrikbewind.

Frente al pecado de ayer

1954 | Drama

Cuba/Mexico 1954. Drama van Juan J. Ortega. Met o.a. Sara Montiel, Alberto González Rubio, Magda Guzmán en Andrés Soler.

Een plattelandsmeisje en haar jonge landheer worden verliefd. Haar moeder is er tegen en probeert op alle mogelijke manieren hun samenzijn te verhinderen. Armetierig melodrama, opgesmukt met de steelse blikken van de Spaanse Sara Montiel.

Estrella sin luz

1952 | Drama

Mexico 1952. Drama van Ernesto Cortázar. Met o.a. Rosa Carmina, Fernando Fernández, Gina Cabrera en Alberto González Rubio.

Een componist trouwt met een meisje dat zich in korte tijd ontwikkelt tot een beroemd zangeres. Tegelijk met AMBICIOSA opgenomen en een heuse kwelling voor de kijker.

Ambiciosa

1952 | Drama

Mexico 1952. Drama van Ernesto Cortázar. Met o.a. Meche Barba, Fernando Fernández, Crox Alvarado en Alberto González Rubio.

Tijdens haar publieke optreden na de vertoning van haar eerste film, wordt een actrice doodgeschoten. Drie afgewezen aanbidders zijn de verdachten. Veel te moraliserend.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Alberto González Rubio op televisie komt.

Reageer