Michela Miti

Acteur

Michela Miti is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Dolce pelle di Angela

1988 | Erotiek

Italië 1988. Erotiek van Andrea Blanchi. Met o.a. Michela Miti, Carlo Mucari, Piero Gerlini, Maria Pia Parisi en Anita Ekberg.

Angela (Miti), een ouderloos meisje uit de provincie, gaat naar Rome en ontmoet onderweg in de postkoets een sjiek geklede vrouw (Ekberg) die haar leven ingrijpend zal veranderen. Ze heeft een exclusief bordeel en neemt het meisje in dienst. Na verloop van tijd trouwt Angela met een hertog die al snel sterft en haar een immens fortuin nalaat. Ze trouwt dan met haar vroegere minnaar, een ex-bandiet, die een schone lei met de justitie gemaakt heeft. De actrices stappen makkelijk uit de kleren, maar het acteren is zeer zwak. Gesitueerd rond 1900; zonder twijfel in het kielzog van JOSEFINE MUTZENBACHER en FANNY HILL. Blanchi regisseerde als Andrew White.

Amore inquieto di Maria

1988 | Romantiek, Erotiek

Italië 1988. Romantiek van Met o.a. Sergio Pastore, Saverio Vallone, Michela Miti, Jeannette Le Pen en Emy Valentino.

Maria vertelt haar levensverhaal aan een journalist die op bezoek is in het ziekenhuis. Tijdens de Russische invasie ontvluchtte ze Tsjecho-Slowakije. In Rome ontmoette ze een actrice die bevriend was met haar vader. Ze werd verliefd op een schrijver die haar in de steek liet. Vanaf dat moment had ze nog slechts een doel in haar leven: haar vader vinden. Een zwakke film met vrij openhartige seksscènes.

Pierino colpisce ancora

1982 | Komedie, Erotiek

Italië 1982. Komedie van Marino Girolami. Met o.a. Alvaro Vitali, Michela Miti, Enzo Robutti en Toni Ucci.

Wederom de rampspoeden van het onmogelijke jongetje op kostschool, ditmaal in Sicilië. Een platvloerse, ordinaire en stupide komedie met niets anders dan de gebruikelijke elementen: jaloezie, voyeurisme, kleinsteedsheid, seks en naakt. Alleen mooie Michela Miti is leuk om naar te kijken, met of zonder kleren.

Pierino contro tutti

1981 | Komedie

Italië 1981. Komedie van Marino Girolami. Met o.a. Alvaro Vitali, Riccardo Billi en Michela Miti.

Verhaal over een lelijk, lui jongetje, dat verwarring en chaos teweeg brengt in huis, op school en zelfs bij de mensen op straat. Deze slechte film over een kwajongen is de moeite niet waard.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michela Miti op televisie komt.

Reageer