Ana Viña is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Vals de la Habana vieja

1989 | Komedie

Cuba 1989. Komedie van Luis Felipe Bernaza. Met o.a. Ana Viña, Reynaldo Miravalles, Tahimí Alvariño en Jorge Luis García.

Een vrouw maakt met grote zorgvuldigheid plannen voor het verjaarsfeest van haar dochter, waarbij ze wordt tegengewerkt door haar man. Satirische komedie die leidt onder tegenstrijdigheden in de regie, onbegrijpelijke scènes en een wisselende spel.

De tal Pedro tal astilla

1985 | Komedie

Cuba 1985. Komedie van Luis Felipe Bernaza. Met o.a. Reynaldo Miravalles, Ana Viña, Nancy González en Gilberto Reyes.

Twee boeren zijn continu in conflict met elkaar. Dit wordt nog erger als hun beide kinderen verliefd worden op elkaar. Afwisselende en pretentieuze komedie met op zich zelf staande momenten van humor die moeten bijdragen tot het succes van de hoofdrolspeler.

Jíbaro

1984 | Drama

Cuba 1984. Drama van Daniel Díaz Torres. Met o.a. Salvador Wood, René de la Cruz, Adolfo Llauradó en Ana Viña.

Aan de vooravond van de Cubaanse revolutie neemt een boer die bekend staat om zijn ervaring in de jacht op wilde honden ('jíbaros'), door een woordenwisseling met een vriend afstand van de op til zijnde sociale veranderingen in zijn omgeving. Als er in de buurt een contra-revolutie uitbreekt zal hij toch snel een besluit moeten nemen. De weinig boeiende debuutfilm van Dìaz Torres.

Los sobrevivientes

1978 | Komedie

Cuba 1978. Komedie van Tomás Gutiérrez Alea. Met o.a. Enrique Santiesteban, Reynaldo Miravalles, Germán Pinelli, Ana Viña en Juanita Caldevilla.

Met de gedachte dat alles weer zal worden als vroeger besluit een welgestelde familie na de revolutie in hun land te blijven. Ze zonderen zich af in een luxe verblijf en vermijden ieder contact met de buitenwereld. Een scherpzinnige satirische komedie die niet geheel geslaagd is te noemen. Met deze film is opnieuw een aanslag gepleegd op het genre, waaruit des te meer blijkt dat een cineast toch talent moet hebben. Scenario van de regisseur en Antonio Benítez Rojo. Camerawerk van Mario García Joya.