Joey Forman

Acteur

Joey Forman is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Stone

1979 | Misdaad

Verenigde Staten 1979. Misdaad van Corey Allen. Met o.a. Dennis Weaver, Pat Hingle, Roy Thinnes, Vic Morrow en Mariette Hartley.

Een politieman met literaire neigingen, gespeeld door veteraanrechercheur Weaver, schrijft in zijn vrije tijd een boek (een nauwelijks verhulde verwijzing naar Joseph Wambaugh) tegen de zin van zijn rechtlijnige chef die hem de dienst uit wil werken. Pilot voor Weavers tv-serie. Het scenario is van Stephen J. Cannell.

Linda Lovelace for President

1975 | Komedie

Verenigde Staten 1975. Komedie van Met o.a. Linda Lovelace, Mickey Dolenz, Joey Forman, Fuddly Bagley en Val Bisoglio.

Een satire op de Amerikaanse politieke toestanden in Washington. Linda 'Deep Throat' Lovelace wil presidente worden en krijgt met drie superhelden te maken. Ook wordt ze doelwit van een moordaanslag. Linda redt het in een 'gewone' film niet.

Boatniks

1970 | Komedie, Familiefilm

Verenigde Staten 1970. Komedie van Norman Tokar. Met o.a. Robert Morse, Stefanie Powers, Phil Silvers, Mickey Shaughnessy en Norman Fell.

De politie van Newport Beach is hopeloos overbelast, waarop een jonge luitenant (Morse) resoluut het commando overneemt. Deze alleraardigste, levendige Disney-productie tovert moeiteloos originele verwikkelingen uit klassieke situaties te voorschijn. Aantrekkelijk camerawerk. Scenario van Arthur Julian naar een verhaal van Marty Roth.

The Wicked Dreams of Paula Schultz

1968 | Drama

Verenigde Staten 1968. Drama van George Marshall. Met o.a. Elke Sommer, Bob Crane, Werner Klemperer, Joey Forman en John Banner.

Een belachelijk geval over een knappe deelneemster aan de Olympische Spelen uit Oost-Duitsland die met een polsstokhoogsprong over de Berlijnse Muur naar de vrijheid springt. De ongeƫngageerde spelers kwamen grotendeels uit: HOGAN'S HEROES.

Andy Hardy Comes Home

1958 | Komedie

Verenigde Staten 1958. Komedie van Howard W. Koch. Met o.a. Mickey Rooney, Patricia Breslin, Fay Holden, Cecilia Parker en Sara Haden.

Andy is nu een getrouwde man van middelbare leeftijd met kinderen. Hij keert voor zaken terug naar Carvel en raakt daar betrokken bij de lokale politiek. Een tamelijk late, alledaagse reĆ¼nie van de Hardy-clan, waarin Lewis Stone schittert door afwezigheid. Teddy Rooney, de zoon van Mickey Rooney, speelt Andy Hardy junior. Zie ook: 'Andy Hardy'-serie.

Hot Rod Rumble

1957 | Drama

Verenigde Staten 1957. Drama van Leslie Martinson. Met o.a. Brett Halsey, Richard Hartunian, Joey Forman en Leigh Snowden.

Niets nieuws onder de zon in deze lopende-band-zendtijdvuller over jeugdige delinquenten.

The Twinkle in God's Eye

1955 | Western

Verenigde Staten 1955. Western van George Blair. Met o.a. Mickey Rooney, Coleen Gray, Hugh O'Brian, Joey Forman en Mike Connors.

Een eenvoudig verhaal over dominee Rooney die in een wildwest-stadje boeven probeert te bekeren tot geloof in god met behulp van zijn onverwoestbare humeur.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Joey Forman op televisie komt.

Reageer