Pamela Tudor

Acteur

Pamela Tudor is acteur.
Er zijn 15 films gevonden.

Adios Caballero

1970 | Western

Italië 1970. Western van Nick Howard. Met o.a. Richard Harrison, Pamela Tudor, Paul Stevens, José Bódalo en Jolanda Modio.

Een routine-spaghettiwestern waarin een bankdirecteur een bende Mexicaanse bandieten te slim probeert af te zijn door met een andere bende z'n eigen bank te overvallen. Daarbij wordt een loketbediende gedood, diens vriend zweert wraak en houdt zich de rest van de film onledig met het opsporen en elimeneren van de moordenaars. We hebben het allemaal al eens eerder gezien, en beter.

Comando suicida

1969 | Oorlogsfilm

Spanje/Italië 1969. Oorlogsfilm van Camillo Bazzoni. Met o.a. Luis Dçvila, Tano Cimarosa, Pamela Tudor en Aldo Ray.

Een routine-spaghettiwestern waarin een bankdirecteur een bende Mexicaanse bandieten te slim probeert af te zijn door met een andere bende z'n eigen bank te overvallen. Daarbij wordt een loketbediende gedood, diens vriend zweert wraak en houdt zich de rest van de film onledig met het opsporen en elimeneren van de moordenaars. We hebben het allemaal al eens eerder gezien, en beter.

36 Ore all'inferno

1969 | Oorlogsfilm

Italië 1969. Oorlogsfilm van Roberto B. Montero. Met o.a. Richard Harrison, Pamela Tudor, Alain Gérard, George Wang en Carlo Gaddi.

De Japanners bezetten een reeks eilandjes in de Stille Oceaan waarop het Amerikaanse opperbevel een compagnie mariniers stuurt om het gebied te heroveren. Het wordt een bloederig oorlogsdrama dat bevolkt wordt door zombie-achtige acteurs, die verwikkeld zijn in onoverzichtelijke strijdtaferelen. Ook bekend als 36 HOURS IN HELL.

Uno dopo l'altro

1968 | Western

Spanje/Italië 1968. Western van Nick Nostro. Met o.a. Richard Harrison, Pamela Tudor, Paolo Goslino, José Bódalo en Jolanda Modio.

Bij een bankoverval wordt Harrisons broer gedood. Hij gaat op jacht naar de daders om bloedig wraak te nemen. Het scenario van Nostro, Giovanni Simonelli en Carlo Rodriguez houdt niets in maar biedt wél de gelegenheid veel lijken te organiseren. Oppervlakkige spaghetti-western. Nostro regisseerde als Nick Howard.

Uno Doppo L'altro

1968 | Western

Italië 1968. Western van Nick Howard. Met o.a. Pamela Tudor en Richard Harrison.

Bij een bankoverval wordt Harrisons broer gedood. Hij gaat op jacht naar de daders om bloedig wraak te nemen. Het scenario van Nostro, Giovanni Simonelli en Carlo Rodriguez houdt niets in maar biedt wél de gelegenheid veel lijken te organiseren. Oppervlakkige spaghetti-western. Nostro regisseerde als Nick Howard.

Llaman de Jamaica, Mr. Ward

1968 | Mysterie, Actiefilm

Spanje/Italië 1968. Mysterie van Julio Salvador. Met o.a. Ray Danton, Pamela Tudor, Jorge Rigaud en Luis Dávila.

Een privé-detective wil de moord op zijn beste vriend wreken. Een onbenullige film zonder enige kwaliteit, die op andere films in dit genre terugvalt.

Commando suicida

1968 | Oorlogsfilm

Spanje/Italië 1968. Oorlogsfilm van Camillo Bazzoni. Met o.a. Aldo Ray, Tano Cimarosa, Pamela Tudor, Luis Davila en Manuel Zarzo.

Een Engselse sergeant vernietigt in 1944 een Duitse luchtmachtbasis om de weg vrij te maken voor parachutisten die een viaduct dat de enige doorgang naar Normandië is, moeten laten springen. De explosievenexpert sneuvelt echter. Een spannend oorlogsavontuur dat de aandacht vasthoudt, ondanks de middelmatige regie en de doorzichtigheid van de in Spanje geënsceneerde Duitse locaties.

Si muore solo una volta

1967 | Mysterie, Misdaad

Italië 1967. Mysterie van Don Reynolds. Met o.a. Ray Danton, Pamela Tudor, Sylvia Solar, Francesca Rosano en Luis Peña.

Een privé-detective moet in Beirut en op Malta een stel gevaarlijke misdadigers opsporen, die van plan zijn een belangrijk persoon te vermoorden. Een film naar de James Bond- formule, met welgeschapen dames waarmee de hoofdpersoon te maken krijgt, of hij wil of niet. Een meer dan ondermaatse film, en er wordt nog gruwelijk gespeeld bovendien.

La Morte non conta i dollari

1967 | Western

Italië 1967. Western van Riccardo Freda. Met o.a. Mark Damon, Luciana Gilli, Luciano Pigozzi en Pamela Tudor.

Een soms langdradige spaghetti-western over een gangsterfamilie die een stad in de hand heeft, maar die dan de fout begaat en een man neer te schieten wiens zoon en zwager opruiming komen houden.

Il vostro super agente Flit

1967 | Komedie

Italië 1967. Komedie van Mariano Laurenti. Met o.a. Raimondo Vianello, Raffaella Carrà, Fernando Sancho en Pamela Tudor.

Parodie op de populaire Amerikaanse film OUR MAN FLINT uit 1966, met James Coburn in de hoofdrol als superagent Flint. Vianello is de onhandige, niet al te slimme en niet erg dappere superagent Flit. Hij krijgt de opdracht onderzoek te doen naar buitenaardse wezens die de wereld bedreigen. Heel humoristisch. Vianello is een sympathieke figuur, maar de film is slecht geregisseerd en goedkoop geproduceerd.

Il Tempo degli avvoltoi

1967 | Western

Italië 1967. Western van Nando Cicero. Met o.a. George Hilton, Frank Wolff, Pamela Tudor, Eduardo Fajardo en Franco Balducci.

Hilton wordt van de ranch waar hij werkt verjaagd omdat de dochter des huizes hem ervan beschuldigt haar op onzuivere wijze te hebben benaderd. In werkelijkheid was zij zelf schuldig. De jongen wordt in elkaar geslagen, gebrandmerkt en weggejaagd. Hij sluit zich aan bij een bandiet maar merkt al spoedig dat die man geen greintje gevoel in zijn lichaam heeft, maar een keiharde moordenaar is. Hilton, van wie weinig bekend is, speelde tussen 1965 en 1975 in een twintigtal spaghetti-westerns.

I predoni del Sahara

1966 | Avonturenfilm

Italië 1966. Avonturenfilm van James Reed. Met o.a. George Mikell, Pamela Tudor en William Stockridge.

Naar een boek van Emilio Salgari over een avonturier die twee kinderen helpt. Hij bindt de strijd aan met woestijnrovers, die hun vader, een professor, hebben gegijzeld. Een opwindende avonturenfilm, ware het niet dat het slechte spel en de beroerde regie het resultaat in de weg staan.

100.000 dollari per Lassiter

1966 | Western

Italië/Spanje 1966. Western van José Romero Marchent. Met o.a. Robert Hundar, Pamela Tudor, Luigi Pistilli, José Bódalo en Jesus Puente.

Hundar is Lassiter, een man die in een westernstadje komt dat onder controle staat van een zekere Martin en diens bende. Martin zelf is invalide door een schot van een zekere Frank met wie hij eens samen vuile zaakjes opknapte. Aan Lassiter de opdracht Frank te vinden en hem te doden. Hij weet beiden echter uit te spelen en uiteindelijk schieten ze elkaar dood waarmee de rust in de stad weerkeert en Lassiter zich definitief daar kan vestigen.

Missione apocalisse

1965 |

Spanje/Italië 1965. James Reed. Met o.a. Arthur Hansel, Pamela Tudor, Eduardo Pajardo, George Rigard en Bruno Tocci.

Een afgrijselijke, goedkope, James Bond-imitatie, pijnlijk genoeg geregisseerd door Guido Malatesta, wijselijk onder het pseudoniem James Reed. Een Zwitserse megalomaan ontvoert geleerden die super-raketten voor hem moeten bouwen voor hij ze koud laat maken. Hij dreigt die raketten af te schieten op doelen in verschillende landen, als hij niet een miljard dollar krijgt in baren goud. De veiligheidsdienst van de United Nations schakelt 087 in, een semi-gepensioneerd agent die de raketten moet opsporen en onschadelijk maken.

I tre del Colorado

1965 | Western, Avonturenfilm

Italië/Spanje 1965. Western van Amando de Ossorio. Met o.a. George Martin, Luis Marin, Pamela Tudor, Franco Fantasia en Diana Lorys.

Als een western in Canada speelt, betekent dat Royal Canadian Mounted Police en pelsjagers. We maken kennis met een immigrant-pelshandelaar die in opstand komt tegen de Engelse koloniale bezetter en hun monopoolhouder The Hudson Bay Company. Zijn dochter wordt ontvoerd en de held, de Franse pelsjager Martin, moet op haar passen. Ze worden verliefd en willen de grens over vluchten. Maar een jaloers meisje zet uit wraak de Mounties op hun spoor. De regisseur schreef zelf het scenario van deze redelijke spaghetti-western. De plaatjes werden geschoten door Fulvio Testi.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Pamela Tudor op televisie komt.

Reageer