Guillermo Cramer

Acteur

Guillermo Cramer is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Venganza apache

1959 | Western

Mexico 1959. Western van Fernando Méndez. Met o.a. Rafael Baledón, Abel Salazar, Mauricio Garcés en Guillermo Cramer.

Door toedoen van een blanke verrader moeten de gebroeders 'Diablo' onderhandelen met het indianenopperhoofd 'Toro Sentado' om het meisje waarop een van hen verliefd is vrij te krijgen. De derde en laatste western rond de 'Hermanos Diablo', en van veel betere kwaliteit dan zijn voorgangers. Het uitstekende camerawerk zorgt voor de actie en vitaliteit die in LOS HERMANOS DIABLO en EL RENEGADO BLANCO ontbraken.

El Jinete solitario

1958 | Avonturenfilm

Mexico 1958. Avonturenfilm van Rafael Baledón. Met o.a. Demetrio González, Irma Dorantes, Pedro de Aguillón en Guillermo Cramer.

Een jongeman neemt het op tegen een stel bandieten die de boerderijen in de omgeving in de as leggen, om de grond te verkopen aan de spoorwegmaatschappij. Een weliswaar niet bijster geslaagde maar desalniettemin innemende western, die twee opvolgers zou krijgen: EL JINETE SOLITARIO EN EL VALLE DE LOS DESAPARECIDOS (LA VENGANZA DEL JINETE SOLITARIO) en EL JINETE SOLITARIO EN EL VALLE DE LOS BUITRES.

Sígueme corazón

1951 | Komedie

Mexico 1951. Komedie van Raúl de Anda. Met o.a. Lilia Michel, Rafael Baledón, Georgina Barragán en Guillermo Cramer.

Als zij van hun huwelijksreis terugkomen, ziet een jong echtpaar zich verwikkeld in een zaak met moordenaars, door toedoen van een zekere mevrouw Smith. Saai en zonder enige inventiviteit.

Pueblerina

1948 | Drama

Mexico 1948. Drama van Emilio Fernández. Met o.a. Columba Romínguez, Roberto Cañedo en Guillermo Cramer.

Als een jonge man uit de gevangenis thuis komt, treft hij zijn moeder dood aan, ligt zijn huis in puin en wordt hij door de drie rijkste broers van het dorp als oud vuil behandeld. De opzet van deze film is zeer eenvoudig en zonder pretenties en is door de regisseur met een bewonderenswaardige gevoeligheid uitgevoerd. En daardoor zeker de moeite waard.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Guillermo Cramer op televisie komt.

Reageer