Li-Kong Hsu

Regisseur, Producer

Li-Kong Hsu is regisseur en producer.
Er zijn 4 films gevonden.

Ye Ben

2000 | Drama

Taiwan 2000. Drama van Yin Chi en Li-Kong Hsu. Met o.a. Chao-Te Yin, Lei Huang en Rene Liu.

The Personals

1999 |

Taiwan 1999. Chen Kuo-fu. Met o.a. Wu Bai, Kim Ho-jung, Chin Shih-chieh en Rene Liu.

Eat Drink Man Woman

1994 | Komedie, Drama, Romantiek

Taiwan/Verenigde Staten 1994. Komedie van Ang Lee. Met o.a. Sihung Lung, Kuei-Mei Yang, Chien-Lien Wu en Sylvia Chang.

Uitstekende komedie over een oude meesterkok die ontmoedigd raakt door de opkomst van fastfood restaurants en bovendien veel te stellen heeft met zijn drie eigenwijze dochters. De oudste moet na een mislukte verloving tien jaar geleden niets meer hebben van het andere geslacht, terwijl de anderen niet weten hoe snel ze vriendjes aan de haak moeten slaan. Het wonderbaarlijke eten - dat maar mondjesmaat door de dochters wordt geapprecieerd - dient hier vooral als metafoor voor de (vaderlijke) liefde. Lee was ook verantwoordelijk voor The Wedding Banquet, Sense and Sensibility en Brokeback Mountain.

Ch'ing shaonien na cha

1993 | Drama, Familiefilm, Experimenteel

Taiwan/Hongkong SAR van China 1993. Drama van Tsai Ming-liang. Met o.a. Lee Kang-sheng, Chen Chao-jun, Jen Chang-bin, Wang Yü-wen en Miao Tien.

Zwaar gepushed door zijn ouders studeert Hsiao Kang (Lee Kang- sheng) met een zekere tegenzin aan de universiteit. Zijn vader is taxichauffeur; ooit was zijn taxi door een criminele macho-biker zwaar beschadigd. Hsiao Kang is niet gelukkig en door een toeval maakt hij kennis met de ruige motorrijder, die Ah-tzu (Chen Chao- jun) heet.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Li-Kong Hsu op televisie komt.

Reageer