Marina Petrowa

Acteur

Marina Petrowa is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Musik ist Trumpf

1961 | Musical, Biografie

Duitsland 1961. Musical van Franz Josef Gottlieb. Met o.a. Hazy Osterwald, Peer Schmidt, Marina Petrowa en Monika Dahlberg.

Liefdesperikelen en de hartkwaal van de klarinettist zijn er de oorzaak van dat de tournee van het orkest van Hazy Osterwald niet al te glad verloopt. Er zal een tijd komen dat men zich afvraagt: 'Hazy Osterwald? Wie was dat eigenlijk?' Deze film kan dan goede diensten bewijzen; hij laat het orkest omstandig in actie zien.

Mein Vaterhaus steht in den Bergen

1960 | Drama

Oostenrijk 1960. Drama van Hermann Leitner. Met o.a. Carl Wery, Sieghardt Rupp, Anita Gutwell, Rudolf Lenz en Marina Petrowa.

Het zoveelste verhaal uit het vermaarde Silberwald over een jonge, net afgestudeerde dierenarts, Gabriela die ontdekt dat het landgoed Sonnenhof van haar grootvader Wilhelm von Hübner door slecht beheer van Fred Schantl aan de rand van de afgrond is beland. Keurig heimat-formulewerk, compleet met herten en ander wild.

J'irai cracher sur vos tombes

1959 | Drama

Italië/Frankrijk 1959. Drama van Michel Gast. Met o.a. Christian Marquand, Antonella Lualdi, Paul Guers, Renate Ewert en Fernand Ledoux.

Een man, die er zwart uitziet, maar een halfbloed is, wreekt het lynchen van zijn broer door vrouwen in de hogere blanke kringen te verleiden en te compromitteren. Hij wordt verliefd en wil met zijn vriendin vluchten, maar bij de grens worden zij beiden neergeschoten. De roemruchte, onder pseudoniem geschreven imitatie 'Amerikaanse hardboiled roman' van Boris Vian kreeg in het geweld een sensationeel aangezette verfilming van de debutant. Met nep-Amerikaanse locaties mist de film iedere overtuigingskracht, maar weet op een averechtse manier toch te boeien.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Marina Petrowa op televisie komt.

Reageer