Miguel Ayones

Acteur

Miguel Ayones is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

La gran vida

2000 | Romantiek, Komedie, Drama

Spanje/Verenigde Staten 2000. Romantiek van Antonio Cuadri. Met o.a. Salma Hayek, Tito Valverde, Alicia Agut, Miguel Ayones en Eusebio López.

De Madrileense buschauffeur Martin (G[KA1]omez) is depressief. Hij kan niet meer meedoen met zijn collega`s in de kantine als ze over voetballen, vrouwen of de vakantie praten. Hij is het zat. Tijdens de rit stopt hij, geeft de poes aan buurvrouw Rosa (Agut) en zet thuis de gaskraan open. Hij heeft pech, want het gasbedrijf heeft net iedereen afgesloten. `s Avonds wil hij van een brug springen in de Rio Manzanares, maar een vreemdeling weet hem van zijn voornemen af te brengen om zijn dood een weekje op te schuiven met het volgende voorstel: hij krijgt een miljoen dat hij binnen die tijd moet uitgeven en daarna stuurt de maffia een huurmoordenaar op hem af omdat het hun geld is. De vreemdeling die zich Salva (Valverde) noemt, gaat de boeken bijhouden om de uitgaven te controleren. Van gekkigheid weet Martin niet hoe hij het geld zal uitgeven en besluit onder andere een party te geven, waarvoor hij de gastenlijst uit het telefoonboek samenstelt. Een traiteur (L[KA1]opez) zorgt voor de hapjes en drankjes. Onder zijn personeel bevindt zich serveerster Lola (Hayek), op wie Martin onmiddellijk valt. Nu wil hij niet meer dood. Het scenario van Carlos Asorey en Fernando Léon is zo licht als een veertje en Hayek is veel te mooi en te goed om de eigengereide serveerpoes te spelen. Ook de liefdesscène's in het Ritz hotel zijn niet helemaal geloofwaardig, maar voor het overige is het een onderhoudende komedie, waarbij je eventjes al je zorgen mag vergeten. Bovendien is Gómez heel leuk, doet als Martin zijn best en is Hayek een droom van een meid, die in het Latinowereldje, waarvoor deze bescheiden comedy bedoeld was, heel wat hoofden op hol brengt en harten sneller doet kloppen. Het camerawerk is van Nestor Calvo.

El ultimo guateque 2

1988 | Drama

Spanje 1988. Drama van Juan José Porto. Met o.a. Cristina Galbó, Miguel Ayones, Miguel Arribas en Juan Meseguer.

Vervolg op EL ULTIMO GUATEQUE; dezelfde personages die vroeger de Spaanse jeugd van de jaren zestig vertegenwoordigden, worden nu als volwassenen voorgesteld, met hun verantwoordelijkheden en hun heimwee naar vroeger.

Morir de miedo

1980 | Horror

Spanje 1980. Horror van Juan José Porto. Met o.a. Mónica Randall, Simón Andreu en Miguel Ayones.

Een jonge hartpatiënt en zijn sensuele echtgenote besluiten het weekend samen door te brengen in een buitenhuis. Afschuwelijk, en bovendien zéér pretentieus.

El Ultimo guateque

1977 | Komedie

Spanje 1977. Komedie van Juan José Porto en Juan Jose Porto. Met o.a. Miguel Ayones, Beatriz Rossat, Elisa Montés, Beatriz Rossat ea en Cristina Galbó.

Een liefdesverhaal wordt gebruikt als voorwendsel voor een nostalgische beschrijving van de jeugd uit de jaren zestig. De eerste speelfilm van Porto, een kassucces net zoals de muzikale begeleiding, die een potpourri van de populairste hits uit die tijd is.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Miguel Ayones op televisie komt.

Reageer