Pedro Mario Herrero

Regisseur

Pedro Mario Herrero is regisseur.
Er zijn 7 films gevonden.

El Gran secreto

1980 | Drama

Spanje 1980. Drama van Perdo Mario Herrero en Pedro Mario Herrero. Met o.a. Francisco Rabal, María Luisa San José, María Asquerino, Emilio Gutiérrez Caba en Charo López.

In een verlaten pension wacht een groep mensen op de aankomst van een onbekende. Een knoeiwerk met allegorische en metafysische pretenties, dat op een enorme mislukking uitliep.

Cao-Xa

1971 | Drama, Oorlogsfilm, Komedie

Spanje 1971. Drama van Pedro Mario Herrero. Met o.a. José María Prada, Daniele Roland, Minh en Pham Cong Suu.

Een Spaanse priester, gedetacheerd in Vietnam, is bereid de katholieke dorpen te beschermen tegen het leger van de Vietcong. Een belachelijk slechte anticommunistische komedie van regisseur en verslaggever Pedro Mario Herrero.

Si estás muerto, porqué bailas?

1970 | Komedie

Spanje 1970. Komedie van Pedro Mario Herrero. Met o.a. Alfredo Landa, Claudia Gravy, La Polaca en Luis Dávila.

In de mist van Londen worden verschillende misdaden gepleegd. Een zeer vreemde makabere komedie, gemaakt door een regisseur, waarvan het werk over het algemeen verbijsterend is.

No disponible

1969 | Romantiek, Komedie

Spanje 1969. Romantiek van Pedro Mario Herrero. Met o.a. Analía Gadé, Alfredo Landa, Carmen Lozano, Marisa Paredes en Ricardo Palacios.

Het liefdesverhaal van een naïeve, onaantrekkelijke en bovendien mislukte bokser en een elegante prostituée uit Barcelona. Een werkelijk prijzenswaardige film met een zuurzoete geestigheid en een voortreffelijke regie die in niets lijkt op het soort komedie waarin Alfredo Landa jaren later voortdurend de hoofdrol speelt.

Club de solteros

1967 | Komedie

Spanje 1967. Komedie van Pedro Mario Herrero. Met o.a. Carlos Estrada, José María Prada, Mari Paz Pondal en Fiorella Faltoyano.

In een Spaans dorp wordt een vrijgezellenclub opgericht, die de oorlog verklaart aan het vrouwelijk geslacht. Vervelend en onbeduidend.

La Barrera

1965 | Familiefilm, Avonturenfilm, Komedie

Spanje 1965. Familiefilm van Pedro Mario Herrero. Met o.a. Carlos Estrada, José Bódalo, María Mahor en Roberto Font.

In een dorpje proberen vier kinderen de ontvoering van het meisje Maria te verhinderen. Eén van de vele kinderfilms die aan het eind van de jaren 1960-1970 in Spanje werden gemaakt.

Adiós, Cordera

1965 | Familiefilm, Drama

Spanje 1965. Familiefilm van Pedro Mario Herrero. Met o.a. Carlos Estrada, José María Prada, Emilio Gutiérrez Caba en Venancio Muro.

Tot wanhoop van zijn kinderen ziet een man zich gedwongen hun koe, Cordera, te verkopen. Dit huilstuk is een bewerking van de roman van Leopoldo Alas.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Pedro Mario Herrero op televisie komt.

Reageer