Riccardo Sesani

Regisseur

Riccardo Sesani is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Belle da morire

1992 | Mysterie

Spanje/Italië 1992. Mysterie van Riccardo Sesani. Met o.a. Brian Peterson, Adriana Russo, Fabiola Toledo, Anna Maria Placido en Simona Giunti.

Slecht geregisseerde film met bloedeloze acteurs, die stijf en houterig acteren. Het moordmysterie wordt halverwege de film voorspelbaar. De hoofdpersoon organisateert en produceert culturele evenementen (opera's en balletten). Hij is tevens playboy. Zijn vrouw weet hier niets van. Als een jonge operazangeres zelfmoord pleegt naar aanleiding van een affaire met hem, ontdekt hij dat alle vrouwen met wie hij een affaire heeft, worden vermoord. Dat maakt hem tot hoofdverdachte.

Una Donna da scoprire

1987 | Drama, Romantiek

Italië 1987. Drama van Riccardo Sesani. Met o.a. Marina Suma, Jean Marie Marion, Antonio Marsina en Agostina Belli.

Een mooie en geslaagde zangeres die zelfvertrouwen mist en naar echte liefde verlangt, wordt door haar manager uitgebuit. Dan leert ze een fotograaf kennen; ze worden verliefd op elkaar maar haar manager wil haar niet kwijt. Ze verlaat haar minnaar en raakt aan de drank. Ten slotte vindt ze de kracht om in opstand te komen maar aan het eind slaat het noodlot toe. Geloofwaardig spel van Suma. Engelse titel: A WOMAN TO DISCOVER.

Joeks

1983 | Muziek

Italië 1983. Muziek van Riccardo Sesani. Met o.a. Russel Russel, Tom Hooker, Patricia Moore, Roberto Bonanni en Claudio Saponi.

Russel speelt een vrolijke, onbezorgde danser en discjockey. Hij maakt een trektocht door Italië en krijgt een lift van een jonge vrachtwagenchauffeur. Algauw sluiten ze vriendschap. Als Russel laat zien wat hij kan als dj staan de mensen verstomd. Dus organiseren Russel en zijn nieuwe vriend een echte show met dansers en de live band The Creatures, zodat ze entree kunnen heffen. Een ondoordachte, stupide film die inhaakt op de disco- gekte van de jaren 1980. Maar Russel is een aardige vent en hij danst uitstekend.

Buona come il pane

1982 | Erotiek, Komedie

Italië 1982. Erotiek van Riccardo Sesani. Met o.a. Carmen Russo, Saverio Marconi, Ada Pometti, Umberto Raho en Julien Yenkins.

Alleraardigste seks-klucht, die soms naar satire neigt, hoewel de waarde van de produktie laag is, vanwege het kleine budget. Russo, een prostitu[KA1]e met stijl, weet de erotische fantasi[KA3]en van haar uitgelezen klantenbestand met een paar creatieve idee[KA3]en aan te vullen. Voor een operaliefhebber speelt zij Madame Butterfly, die onder de tonen van de opera-aria een striptease uitvoert; in een andere sc[KA2]ene speelt ze een naakte Schone Slaapster en voor weer een andere klant is zij een wulpse non. Bij toeval ontmoet zij de onhandige astronomie- student Filippo (Marconi), een stuntelige intellectueel die op haar valt en haar het hof maakt. Hij heeft niet in de gaten welk beroep zij uitoefent. Maar eind goed, al goed. Russo is een verrukkelijke, weelderige vrouw. Alleen al haar uitdagende manier van bewegen maakt iemand opgewonden.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Riccardo Sesani op televisie komt.

Reageer