Galyn Görg

Acteur

Galyn Görg is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Dance Academy

1986 | Muziek

Verenigde Staten/Italië 1986. Muziek van Ted Mather. Met o.a. Tony Dean Fields, Galyn Görg, Scott Grossman, Eliska Krupka en Steve La Chance.

Fields speelt David Bronson, die op de klassieke balletschool van Newmar met jazzdans voor de nodige beroering zorgt. De film bevat de gebruikelijke cliché's van conflicten tussen de docenten en romantische verwikkelingen van de studenten. De choreografie van Dennon en Saymber Rawles is goed. Het verhaal en de liedjes van regisseur Mather en producenten Guido en Maurizio de Angelis zijn bepaald minder.

America 3000

1986 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1986. Sciencefiction van David Engelbach. Met o.a. Chuck Wagner, Laurene Landon, Camila Sparv, Victoria Barrett en William Wallace.

Weerzinwekkend onleuke 'SF-komedie' uit de Cannon-fabrieken. Voor zover uit deze hysterische, onsamenhangende brij een intrige te stileren valt gaat het over een stel stoere vrouwen die anno 3000, nadat door een verwoestende atoomoorlog de planeet aarde terug naar de prehistorie schijnt geslingerd te zijn, in stamverband proberen te overleven door onder andere mannen als slaven te kweken en de conversatie te beperken tot reutelende keelklanken. Bijna meelijwekkend, zo slecht.

Amazing Stories: Miscalculation

1986 | Fantasy, Komedie

Verenigde Staten 1986. Fantasy van Tom Holland. Met o.a. Jon Cryer, Joann Willette, J.J. Cohen, Lana Clarkson en Galyn Görg.

Cryer is niet bepaald populair als student bij de meisjes. Hij heeft dringend een afspraak nodig voor a.s. zaterdag, maar hij vindt geen gegadigden. Tot hij per ongeluk, tijdens de scheikundeles, twee oplossingen mengt op een tijdschrift. De hond op het omslag komt plotseling tot leven. Als het met die hond lukt, moet het ook met meisjes lukken, denkt hij. Maar daar maakt hij enkele misrekeningen. Vrolijk tussendoortje dat echter niet lang zal bijblijven, daarvoor is het te oppervlakkig en te ver gezocht. De overacting van Cryer en Willette werkt bovendien storend. Michael McDowell schreef het scenario, dat door Charles Minsky in beeld werd gebracht.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Galyn Görg op televisie komt.

Reageer