Silvia Lang

Acteur

Silvia Lang is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Wunderjahre

1990 | Historische film, Familiefilm

Duitsland 1990. Historische film van Arend Agthe. Met o.a. Gudrun Landgrebe, Jens Weisser, Silvia Lang, Kirill Falkow en Christian Müller-Stahl.

Het is 1957, de tijd van het Wirtschaftswunder. De dertien- jarige wees Hanna (Lang) die in een tehuis woont, heeft geluk: zij gaat naar een pleeggezin. De familie Hoffmann (Weisser- Landgrebe) heeft reeds twee zoons en woont in een groot huis. Toevallig hoort Hanna dat de familie nog een zoon heeft, die als gevolg van WO II wordt vermist. Mevrouw Hoffmann geeft echter de hoop op diens terugkeer niet op. Zij zal de eerste zijn die de verloren zoon Clemens (Falkow) ontmoet, als deze op een dag aan de deur komt. Het lukt in deze film op overtuigende wijze een tijdperk neer te zetten. Behoorlijk dramatisch, maar dat zal kinderen best aanspreken.

Tunnelkind

1990 | Familiefilm

Oostenrijk 1990. Familiefilm van Erhard Riedlsperger. Met o.a. Silvia Lang, Josef Griesser, Volker Fuchs, Claudia Martini en Herbert Schmölzer.

1969. De Praagse lente is neergeslagen door Russen geholpen door de legers uit de DDR en Polen. Er worden nieuwe grensbarrières opgeworpen. Julia die dertien is, verhuist op dat tijdstip met haar moeder naar een dorpje in het Noorden van Oostenrijk, dichtbij de Tsjechische grens. Sinds de dood van haar vader heeft Julia geen woord meer gesproken. Bij toeval ontdekt zij een geheime tunnel, die aan de andere kant van de grens uitkomt. Zij ontmoet daar een arbeider en door zijn genegenheid zal zij opnieuw spreken. Deze ongewone vriendschap wordt zeer poëtisch in beeld gebracht.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Silvia Lang op televisie komt.

Reageer