Lucía Bosé

Acteur

Lucía Bosé is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

El Niño de la luna

1988 | Fantasy

Spanje 1988. Fantasy van Agustín Villaronga. Met o.a. Maribel Martín, Lisa Gerrard, Lucía Bosé, Enrique Saldaña en Lucia Bosè.

In zwart Afrika leeft een stam die wacht op de komst van hun god in de vorm van een blank kind. Het weeskind David kent deze legende en gelooft dat deze god niemand minder is dan hijzelf. Een film met te veel pretenties en te weinig cinematografische kracht.

Manchas de sangre en un coche nuevo

1974 | Fantasy, Drama

Spanje 1974. Fantasy van Antonio Mercero. Met o.a. José Luis Lópex Vázquez, Lucía Bosé, Yelena Samarina en May Heatherly.

Om zijn luxe auto niet te bevlekken heeft een industrieel een stervende niet willen helpen. Sindsdien ziet hij bloed op de zittingen van de auto. Een kinderachtige moralistische allegorie die duidelijk beïnvloed werd door MUERTE DE UN CICLISTA van Bardem.

Los Viajes escolares

1973 | Drama

Spanje 1973. Drama van Jaime Chávarri. Met o.a. Bruce Robinson, Maribel Martín, Ramiro Oliveros, Lucía Bosé en Guillermina Motta.

Een jongen leeft in een decadente familiekring die hem niet begrijpt. In zijn eerste film viel Chavarri het familiemilieu al hevig aan. De film had minder succes dan de volgende.

La Casa de las palomas

1971 | Drama, Romantiek

Spanje/Italië 1971. Drama van Claudio Guerín. Met o.a. Ornella Muti, Lucía Bosé, Glenn Lee, Carmen De Lirio en Caterina Boratto.

De haat-liefde verhouding tussen een moeder, de aantrekkelijke weduwe Bos[KA1]e en haar knappe dochter, gespeeld door de toen nog zeventien-jarige Muti. De moeder heeft een minnaar (Lee), die haar op een dag in de steek laat. Ze blijft verdrietig achter en als hij weer opduikt is ze blij, maar beseft te laat dat het een ellendige nietsnut is die alleen maar op haar zak teert. Als ze dat begrijpt, en Lee daarmee confronteert, wreekt hij zich op haar dochter. Een zeer middelmatige film, die echter toentertijd, wegens het voor Spanje en Italië pikante karakter, zeer populair was. Ook bekend als UN SOLO GRANDE AMORE.

Un Invierno en Mallorca

1969 | Drama, Historische film

Spanje 1969. Drama van Jaime Camino. Met o.a. Lucía Bosé, Christopher Sandford, Henri Serre en Enrique San Francisco.

Het verblijf op Mallorca van George Sand en Frederik Chopin met hun kinderen. Een film met zekere kwaliteiten die echter te pretentieus en niet erg boeiend is.

Del amor y otras soledades

1969 | Drama

Spanje 1969. Drama van Basilio Martín Patino. Met o.a. Lucía Bosé, Carlos Estrada en María Massip.

Een psychologische beschrijving van een echtpaar uit de middenklasse dat wezenlijk ontevreden is. Een vervelende en onacceptabele film, van een regisseur die zich op een aandoenlijke wijze altijd herhaalt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lucía Bosé op televisie komt.

Reageer