Kirk Bodyfelt

Producer

Kirk Bodyfelt is producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Het regent gehaktballen 2

2013 | Animatie

Verenigde Staten 2013. Animatie van Cody Cameron en Kris Pearn.

De Sony-animatiefilm Cloudy with a Chance of Meatballs (2009), over een onzekere uitvinder die een machine bedenkt die water in levend voedsel verandert, was een prettige verrassing én een succes aan de kassa. Dus kwam er een vervolg. Cloudy with a Chance of Meatballs 2 / Het regent gehaktballen 2 heeft helaas alle karakteristieken van een blockbuster-sequel: meer lawaai en spektakel, minder verhaal en charme. Wat de film toch de moeite waard maakt zijn de 39 'foodimals', waaronder de vervaarlijke Cheespider: een cheeseburger-spin met Franse frietjes-poten en sesamzaadogen.
Met in de originele versie de stemmen van oa Bill Hader, Anna Farris en James Caan. En in de Nederlandstalige versie de stemmen van oa Tim Murck, Do en Johnny Kraaijkamp jr.

Open Season 2

2008 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 2008. Animatie van Matthew O'Callaghan en Todd Wilderman.

Hert Elliot wil gaan samenwonen met een mooie hinde, maar dat zal even moeten wachten, want hij moet eerst zijn vriend, dashond Mr. Weenie, bevrijden. Die is namelijk gevangen genomen door mensen die hem onder hebben gebracht bij een clubje tot op het bot gedomesticeerde huisdieren. Elliot krijgt hulp van beer Boog en wat oude vrienden om Mr. Weenie te bevrijden. Open Season was de eerste film waarmee Sony Animation (The Smurfs) probeerde een plekje te veroveren naast animatiereuzen Pixar en DreamWorks, maar haalde het niveau niet. Dit tweede deel is nog wat zwakker.
In de Engelstalige versie met de stemmen van oa Joel McHale, Mike Epps en Jane Krakowski.

op televisie
1 uitzending

Het regent gehaktballen 2 (2013) is deze week eenmaal op televisie. Log in om een abonnement aan te maken

Datum
Zender
Tijd
vrijdag 01 maart
RTL 8
20:30 - 22:30

Reageer