Scott Speer

Regisseur

Scott Speer is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Midnight Sun

2018 | Drama

Verenigde Staten 2018. Drama van Scott Speer. Met o.a. Bella Thorne, Patrick Schwarzenegger, Rob Riggle, Quinn Shephard en Ken Tremblett.

De 17-jarige Katie Price is overdag aan huis gebonden door een zeldzame ziekte die zonlicht dodelijk maakt. 's Avonds gaat ze daarom vaak naar het treinstation waar ze gitaar speelt voor reizigers. Wanneer ze daar de knappe Charlie tegenkomt, een jongen die ze al jaren stiekem bewondert, verbergt ze haar ziekte zo goed als ze kan.

Step Up Revolution

2012 | Drama, Muziek, Romantiek

Verenigde Staten 2012. Drama van Scott Speer. Met o.a. Kathryn McCormick, Ryan Guzman, Chadd Smith en Adam G. Sevani.

Maatschappijkritische schijnbaar spontane groepsacties in het openbaar gingen vorige eeuw door het leven als Happenings. De opvolger - de Flashmob - is gespeend van engagement, maar de jongens en meisje van deze vierde dansfilm brengen daarin verandering. 'Stop met performance art, het is tijd voor protest art,' aldus de aanvoerder van de straatdansers. Dus waar ze voorheen met elkaar op straat dansten voor de lol en de YouTube-hits, willen ze nu voorkomen dat een projectontwikkelaar een knus deel van Miami omtovert tot een kolossaal resort. Populair bij Amerikaanse jeugd onder de achttien.

The LXD: The Secrets of the Ra

2011 | Actiefilm, Mysterie

Verenigde Staten 2011. Actiefilm van Jon M. Chu, Ryan Landels en Scott Speer. Met o.a. Jesse 'Casper' Brown, Dondraico 'Draico' Johnson, Josue Anthony en Stephen Boss.

Dansers met bijzondere moves en bovennatuurlijke krachten nemen het in een competitie op tegen concurrerende dansgroepen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Scott Speer op televisie komt.

Reageer