Larry Kent

Regisseur, Acteur

Larry Kent is regisseur en acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Yesterday

1980 | Familiefilm, Romantiek, Drama

Canada 1980. Familiefilm van Larry Kent. Met o.a. Claire Pimpare, Vincent Van Patten, Eddie Albert, Cloris Leachman en Nicholas Campbell.

Een afgezaagd liefdesverhaal tussen Amerikaan Van Patten en Frans-Canadese Pimpare. Misschien zal deze film de weinig kieskeurige opgroeiende jeugd aanspreken.

This Time Forever

1979 | Romantiek

Verenigde Staten 1979. Romantiek van Larry Kent. Met o.a. Vincent Van Patten, Claire Pimparé, Nicholas Campbell en Jack Wetherall.

Een ontroerende film over een Amerikaanse student die zijn geliefde moet achterlaten om zijn land te dienen in Vietnam. Zijn liefde voor het meisje blijkt het sterkst. Leg de zakdoeken gerust klaar, 't kan nodig zijn.

Keep It In the Family

1972 | Komedie

Canada 1972. Komedie van Larry Kent. Met o.a. Patricia Gage, John Gavin, Adrienne LaRussa en Allan McRae.

Een romantische komedie met verwikkelingen rond een jong studentenstel dat wil trouwen, maar eerst de wederzijdse ouders een lesje in de liefde wil leren omdat ze tegen het huwelijk zijn. De complicaties nemen toe als de jonge geliefden ook nog problemen krijgen met de schoonouders. Er komt een bruiloft en daar worden de verhoudingen beslist.

The Haunted House

1928 | Horror

Verenigde Staten 1928. Horror van Benjamin Christensen. Met o.a. Thelma Todd, Larry Kent, Chester Conklin, Montagu Love en Johnny Gough.

Hebzuchtige familieleden zijn op zoek naar het grote geld in het huis van een recent overledene, waar het blijkt te spoken. Een thriller met humor naar Owen Davis' verhaal. Onderhoudend.

Hangman's House

1928 | Drama

Verenigde Staten 1928. Drama van John Ford. Met o.a. June Collyer, Larry Kent, Earle Foxe, Victor McLaglen en Hobart Bosworth.

Zwierig melodrama over een gefrustreerde romance en familie-eer, erbovenuit getild door de weelderige produktie en de vaste regie van Ford. Paardenrennenscène gaat aan THE QUIET AMERICAN vooraf en ironisch genoeg kun je John Wayne langs de kant van de baan zien staan.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Larry Kent op televisie komt.

Reageer