Michael Sopkiw is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Monster shark

1986 | Horror, Actiefilm

Italië/Frankrijk 1986. Horror van Lamberto Bava. Met o.a. Michael Sopkiw, Gianni Garko, Valentine Monnier, William Berger en Dagmar Lassander.

Een slechte film over een nepperig ogend monster dat een kruising is tussen een haai en een octopus. De Amerikaanse acteur Sopkiw jaagt samen met een stel geleerden op een monster buiten de kust van Florida en ze ontdekken een 15 miljoen jaar oude voorouder van de haai, twaalf meter lang en met een gezonde eetlust. Wat nog erger is, de cellen van het schepsel kunnen zichzelf reproduceren, wat betekent dat als het niet wordt vernietigd, de oceaan binnen de kortste keren vol monsters zal zitten.

Massacre in Dinosaur Valley

1985 | Erotiek, Fantasy, Avonturenfilm

Italië 1985. Erotiek van Michele Massimo Tarantini. Met o.a. Michael Sopkiw, Suzanne Carvalho, Milton Morris, Martha Anderson en Joffery Soares.

Een slechte Italiaanse exploitation-film met een niet-Italiaanse bezetting. De film mikte op de buitenlandse markt, maar is zo slecht gefilmd en heeft zo'n misleidende titel dat hij in de videotheek eindigde. Het verhaal gaat over een groep mensen die na een vliegtuigongeluk in de Braziliaanse jungle vast komen te zitten. Schaars geklede mooie vrouwen in overvloed, maar ondanks een hoop seks en geweld blijft het behelpen.

Shark - Rosso Nell'Oceano

1984 | Horror

Italië/Frankrijk 1984. Horror van John Old, Jr. en John Old Jr.. Met o.a. William Berger, Iris Peynado, Michael Sopkiw, Valentine Monnier en Dagmar Lassander.

Een slechte film met een absurd verhaal en slechte speciale effecten. De film speelt in de Caraïbische Oceaan, waar een bloeddorstig monster uit zee opkomt en paniek zaait. Een groep geleerden, die het schepsel bestudeert, ontdekt dat het uit een laboratorium afkomstig is. De titel is misleidend, want het monster is geen haai, maar lijkt eerder op een octopus of meer nog op rubber speelgoed uit Hong Kong. Regisseur Lamberto Bava gebruikt de naam Old, jr. om niet in verlegenheid te komen. Ook bekend als DEVOURING WAVES.

Apocalypse dans l'Océan rouge

1984 | Mysterie

Italië/Frankrijk 1984. Mysterie van John Old Jr.. Met o.a. Valentine Monnier, John Garko, William Berger en Michael Sopkiw.

Een coproduktie onder Italiaans-Franse vlag met Angelsaksische acteurs en een verder nergens thuis te brengen regisseur, die zich afspeelt aan de westkust van de V.S. (althans, dat moet zo lijken) en plotseling op televisie is te zien is, vijf jaar nadat hij werd gemaakt en zonder ooit in de bioscoop te zijn geweest. Een weinig smakelijke geschiedenis over lijken en een geheimzinnige zee. Een film waarom weinig te lachen valt. Niet geheel en al waardeloos vanwege enkele speciale effecten.

Blastfighter

1983 | Actiefilm

Italië 1983. Actiefilm van Lamberto Bava. Met o.a. Michael Sopkiw, Valarie Blake, George Eastman, Richard Raymond en Elizabeth Forbes.

Dit is een slecht gemaakte Engelstalige Italiaanse actiefilm met onbekende Amerikaanse grootheden en Italiaanse bijrollen. De film gaat over een ex-politieman uit Atlanta die net een lange gevangenisstraf heeft uitgezeten voor de moord op de man die zijn vrouw en collega's heeft omgebracht. Hij keert terug naar zijn woonplaats, stuit op een groepje slechterikken die op dieren jagen zonder ze te doden om een Chinees zakenman te voorzien van dierlijke ingewanden voor de aanmaak van medicijnen. Onze held maakt gebruik van brandkogels.

2019 Dopo la caduta di New York

1983 | Sciencefiction, Avonturenfilm, Actiefilm

Frankrijk/Italië 1983. Sciencefiction van Martin Dolman. Met o.a. Michael Sopkiw, Anna Kanakis, Roman Geer, Edmund Purdom en George Eastman.

De handeling voltrekt zich in het jaar 2019, wanneer de wereld in een anarchie is veranderd, na een catastrofale kernoorlog. Vrouwen zijn schaars, en geweld is er in overvloed. Deze film is een kloon van de fameuze MAD MAX-trilogie. Een krijgsheld wordt ontvoerd en naar Alaska gebracht, waar zich een basis van de rebellen bevindt. De leider wijst de held aan om een jongedame te redden, de enige kans om het menselijk ras voort te zetten, dat anders onherroepelijk zal uitsterven. Hij moet haar, en nog een paar aangename zaken die er nog zijn, meenemen naar een andere planeet. Slecht spel maar veel actie. Scenario van de regisseur, Julian Berry en Gabriel Rossini. De regisseur Sergio Martino staat vermeld als Martin Dolman.