Peter Bland

Acteur

Peter Bland is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Dangerous Orphans

1986 | Actiefilm, Thriller

Nieuw-Zeeland 1986. Actiefilm van John Laing. Met o.a. Peter Stephens, Jennifer Ward-Lealand, Michael Hurst, Ross Girven en Peter Bland.

Met vaart gemaakte actiefilm over drie jongeren die het opnemen tegen een drugsbende en die bende 5 miljoen dollar armer maken. Scenario van Kevin Smith zit niet altijd logisch in elkaar, maar dat zal de liefhebbers van actie een zorg zijn.

Came a Hot Friday

1984 | Misdaad, Komedie

Nieuw-Zeeland 1984. Misdaad van Ian Mune. Met o.a. Peter Bland, Philip Gordon, Billy T. James, Michael Lawrence en Marcel Napier.

Een fraai stel oplichters weet in heel Nieuw Zeeland op allerlei paardenrenbanen de bookmakers een pootje te lichten totdat in een door godverlaten oord, Tainvia Junction, het geluk hen in de steek laat. Een onderhoudende, luchtige misdaadkomedie tegen de achtergrond van snelle auto's, mooie ongebonden meiden en de glitterwereld rond de drafsport. Ouderwets en plezierig, gesitueerd in 1949.

Don't Just Lie There, Say Something

1973 | Komedie

Verenigd Koninkrijk 1973. Komedie van Bob Kellett. Met o.a. Leslie Phillips, Brian Rix, Joanna Lumley, Joan Sims en Derek Royle.

De mislukte verfilming van een platte boulevardklucht van Michael Pertwee: hypocriete, z.g. progressieve leden van het Britse Lagerhuis worden het doelwit van een protest, en als een minister ontwaakt naast zijn staatssecretaris aan de ene kant en een onbekende vrouw aan de andere kant, dan weet u wel genoeg. Misschien leuk in het volkstheater, maar niks voor de film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Peter Bland op televisie komt.

Reageer