Brenda Song

Acteur

Brenda Song is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Suite Life Movie

2011 | Komedie, Avonturenfilm

Verenigde Staten 2011. Komedie van Sean McNamara. Met o.a. Cole Sprouse, Dylan Sprouse en Brenda Song.

Nadat Cody plannen heeft gemaakt om de voorjaarsvakantie door te brengen met zijn vriendin Baily verlaat hij het cruiseschip waar hij naar school gaat. Hij gaat werken bij een prestigieus onderzoeksbureau in de hoop een studiebeurs te krijgen voor Yale. Wanneer deze plannen Baily ter ore komen is ze woest en weigert ze nog met Cody te praten.

Wendy Wu: Homecoming Warrior

2006 | Actiefilm, Avonturenfilm, Familiefilm

Verenigde Staten 2006. Actiefilm van John Laing. Met o.a. Brenda Song, Shin Koyamada en Justin Chon.

Wendy (Song) vindt dat gezeur van haar ouders over hun Chinese achtergrond maar vervelend. Ze is meer geïnteresseerd in scholierendingen: winkelen, jongens, het eindexamenfeest. Ze is dan ook niet enthousiast als een boeddhistische vechtmonnik haar vertelt dat ze kung fu moet leren om de wereld te redden van een occulte slechterik. Voorspelbare jeugdfilm moet het hebben van de maniertjes van de hoofdrolspeelster, die hier net zo'n typetje speelt als haar personage London Tipton in Disney's tv-serie The Suite Life of Zack and Cody.

Stuck in the suburbs

2004 | Komedie

Verenigde Staten 2004. Komedie van Savage Steve Holland. Met o.a. Amanda Shaw, Brenda Song en Danielle Panabaker.

Het kleine dorpje waar Brittany woont, staat op zijn kop als bekend wordt dat popidool Jordan Cahill er zijn nieuwe videoclip komt opnemen. Brittany en haar vriendin Natasha doen alles om mee te kunnen doen in de video, totdat ze ontdekken dat Jordan eigenlijk helemaal niet zo'n goede zanger is en dat hij de boel in de maling neemt. De meiden besluiten Jordans ware identiteit aan het licht te brengen

The Ultimate Christmas Present

2000 | Komedie, Fantasy, Familiefilm, Drama

Verenigde Staten 2000. Komedie van Greg Beeman. Met o.a. John Salley, Bill Fagerbakke, Greg Kean, John B. Lowe en Brenda Song.

Ziet u het voor u, Los Angeles onder een dikke laag sneeuw? Het gebeurt in dit televisiedrama uit de Disney-keuken, waarin twee meisjes een sneeuwmachine vinden en ermee aan de haal gaan. De sneeuwstorm die zij aanrichten wordt slecht gewaardeerd, behalve door de plaatselijke weerman die eindelijk iets bijzonders te melden heeft. Een lach en een traan. Voormalig basketbalspeler John Salley heeft een gastrolletje als een van Kerstmans langste hulpjes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Brenda Song op televisie komt.

Reageer