Mark Jean is regisseur en scenarist.
Er zijn 7 films gevonden.

Murder, She Baked: A Chocolate Chip Cookie Mystery

2015 | Misdaad, Romantiek

2015. Misdaad van Mark Jean. Met o.a. Alison Sweeney, Gabriel Hogan en Douglas Chapman.

Taken Back: Finding Haley

2012 | Drama

2012. Drama van Mark Jean. Met o.a. Moira Kelly, Amanda Tapping, Kacey Rohl en David Cubitt.

De driejarige dochter van Karen Turner verdwijnt tijdens een dagje weg. In de hoop haar dochter terug te vinden gaat Karen werken als schoolfotografe en reist ze twaalf jaar lang langs diverse scholen. Op een gegeven moment besluit ze een tijdje bij een vriend te blijven en terwijl ze bij de lokale school fotografeert, denk ze haar dochter te herkennen. Klopt haar moederinstinct?

Three Weeks, Three Kids

2011 | Familiefilm

2011. Familiefilm van Mark Jean. Met o.a. Anna Chlumsky, Warren Christie, Chelah Horsdal en Susan Hogan.

Jennifer leeft een leven zonder veel verantwoordelijkheden. Daar komt verandering in als ze drie weken op de kinderen van haar zus moet passen. Het duurt niet lang voordat ze er achter komt dat ze van een coole tante naar een strenge tante moet veranderen, als ze haar zus trots wil maken.

Come Dance at My Wedding

2009 | Drama, Romantiek

Verenigde Staten 2009. Drama van Mark Jean. Met o.a. Brooke Nevin, John Schneider en Roma Downey.

De 25-jarige Cyd runt een dansschool die ze heeft geërfd van haar moeder toen zij overleed. Wanneer projectontwikkelaars haar een aantrekkelijk bod doen, besluit Cyd de zaak te verkopen. Maar dan blijkt er nog een naam op de eigendomsakte te staan, namelijk die van haar vader. Cyd heeft haar vader nooit gekend en wist niet eens dat hij nog leefde. Hij wist ook niet dat hij een dochter had. Deze gebeurtenis brengt vader en dochter voor het eerst samen, maar ze staan meteen voor enkele moeilijke beslissingen.

Finn on the Fly

2008 | Jeugdfilm, Komedie

Canada 2008. Jeugdfilm van Mark Jean. Met o.a. Ryan Belleville, Matthew Knight, Ana Gasteyer en David Milchard.

De tienjarige Ben (Knight) verhuist naar een nieuwe buurt. Altijd lastig. Maar gelukkig heeft hij steun aan zijn hond Finn. Op een dag achtervolgt Finn een kat, raakt verzeild in het huiskamerlaboratorium van een krankzinnige geleerde (Gasteyer) en verandert in een mens, wat uiterlijk betreft dan. Nog steeds rent hij achter andere dieren aan, eet hij uit een bak, en snuffelt aan achtersten, alleen zijn die nu van passerende dames. Je vraagt je af of acteur Belleville, die de getransformeerde hond speelt, blij is dat hij de rol op zich heeft genomen. Rijk is hij in elk geval niet geworden van deze flop.

A Valentine Carol

2007 | Romantische komedie

Verenigde Staten 2007. Romantische komedie van Mark Jean. Met o.a. Emma Caulfield, John Reardon en Barbara Niven.

Ally Simms is een echte expert op het gebied van de liefde. Ze heeft een eigen radioshow waarin ze advies geeft over de liefde. Ze geeft haar luisteraars vaak het advies om te zoeken naar een rijke, knappe en slimme man die ook nog eens ambities heeft. Ally's verloofde is zo'n man. Maar vlak voor Valentijnsdag komt Jackie in haar leven. Jackie vindt dat Ally nog best wat kan leren over de liefde en dus besluit zij haar mee te nemen naar haar verleden.

Homecoming

1996 | Drama

Verenigde Staten 1996. Drama van Mark Jean. Met o.a. Trever O'Brien, Bonnie Bedelia, Anne Bancroft en Kimberlee Peterson.

Vier kinderen worden door hun geestelijk gestoorde moeder achtergelaten in de auto. Ze proberen de rest van hun familie te vinden en komen uiteindelijk terecht bij hun knorrige en solitaire grootmoeder Ab, die hen onder protest in huis neemt. Als hun moeder in catatonische toestand in het ziekenhuis belandt, besluit Ab de verantwoordelijkheid voor haar kleinkinderen definitief op zich te nemen