José Vivó

Acteur

José Vivó is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

El Caballero del dragón

1985 | Sciencefiction, Fantasy, Komedie

Spanje 1985. Sciencefiction van Fernando Colomo. Met o.a. Klaus Kinski, Harvey Keitel, Fernando Rey, María Lamor en Miguel Bosé.

In een middeleeuws koninkrijk maakt een draak zich meester van een ruimteschip. Het is een domme demystificatie van middeleeuwse tradities. De film houdt het midden tussen een komische en een zogenaamd wetenschappelijke produktie, waarin zelfs het talent van grote acteurs als Klaus Kinski of Harvey Keitel, niet tot zijn recht komt. E[KA1]en van de duurste films (2 miljoen dollar) uit de Spaanse filmgeschiedenis.

Los Fieles sirvientes

1979 | Komedie

Spanje 1979. Komedie van Francisco Betriu. Met o.a. Amparo Soler Leal, Francisco Algora, María Isbert en José Vivó.

Voor enkele uren kunnen een paar bediendes de plaats innemen van hun meesters. Een overdreven simplistische en voor de hand liggende film.

Sex o no sex

1974 | Komedie

Spanje 1974. Komedie van Julio Diamante. Met o.a. Carmen Sevilla, José Sacristán, Antonio Ferrandis, José Vivó en Agata Lys.

Een man is bezeten van seks. Een waardeloze poging om de erotische obsessie van onze samenleving commercieel uit te buiten.

Doctor, me gustan las mujeres, es grave?

1973 | Komedie

Spanje 1973. Komedie van Ramón Fernández. Met o.a. José Luis Lopéz Vázquez, Queta Claver, José Vivó en Manuel Alexandre.

Als zijn moeder overlijdt ontdekt een leraar op leeftijd de seks. Een zielig bijprodukt dat het moralisme uit de provincie aan de kaak zou willen stellen maar het in werkelijkheid ophemelt.

Cebo para una adolescente

1973 | Drama, Erotiek

Spanje 1973. Drama van Francisco Lara Polop. Met o.a. Ornella Muti, Philippe Leroy, Emilio Gutiérrez Caba en José Vivó.

Een jonge secretaresse wordt verleid door haar chef en bemind door een jonge man van haar eigen leeftijd. Het is een van de erotische drama's waarin Ornella Muti, aan het begin van haar carrière in Spanje, de hoofdrol vervulde.

Vera

1972 | Drama

Spanje 1972. Drama van Josefina Molina. Met o.a. Fernando Fernán-Gómez, Victor Valverde, Julieta Serrano en José Vivó.

In het Frankrijk van de negentiende eeuw weigert een Spaanse aristocraat de dood van zijn vrouw te aanvaarden. De enige bioscoopfilm van deze regisseuse, zeer langdradig en gebaseerd op een verhaal van de graaf Villiers D'Isle-Adam.

Costa Brava

1946 | Drama

Spanje 1946. Drama van Julio Fleischner. Met o.a. José Vivó, Alfonso Muñoz, Silvia Morgan en Julia Pacheco.

De manipulaties van een man met grote politieke invloed, die zich probeert te ontdoen van de verloofde van het jonge meisje dat hij begeert. Een weinig geslaagd hartstochtelijk liefdesdrama.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer José Vivó op televisie komt.

Reageer