Aurora de Alba is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Sábado, chica y motel, qué lío acquél

1976 | Komedie

Spanje 1976. Komedie van José Luis Merino. Met o.a. Agata Lys, Armando Calvo, David Carpenter, Blanca Estrada en Aurora de Alba.

Het komen en gaan van stelletjes met erotische bedoelingen in een motel tijdens een weekeinde. Een blijspel zonder verrassingen noch kwaliteiten.

La Rebelion de las muertas

1973 | Horror

Spanje 1973. Horror van Leon Klimovsky. Met o.a. Paul Naschy, Romy, Mirta Miller, Vic Winner en Maria Kosti.

Een Hindoe neemt wraak op een Engelse familie omdat hij zich beledigd voelt en stuurt een stel zombies op hen af. Een bijzonder stuntelig werkje, met scenarioschrijver Naschy (Jacinto Molina) in een driedubbele rol. Ook bekend als VENGEANCE OF THE ZOMBIES.

La Marca del hombre-lobo

1968 | Horror

Spanje 1968. Horror van Enrique L. Equiluz. Met o.a. Paul Naschy, Dyanik Zurakowska, Manuel Manzaneque, Julián Ugarte en Aurora de Alba.

Een man die door een weerwolf gebeten wordt, moet zelf de vervloeking van de weerwolfsziekte dragen. De eerste van de vele films over de weerwolven waarvan Paul Naschy/Jacinto Molina het scenario schreef en tevens de hoofdrol speelde. Ondanks zijn middelmatigheid is het toch een van de meest acceptabele van die films, omdat de stereotiepen en het gebrek aan frisheid van de volgende films nog niet aanwezig zijn.

También hay cielo sobre el mar

1955 | Romantiek

Spanje 1955. Romantiek van José María Zabalza. Met o.a. Aurora de Alba, José Marco Davó en Pepe Calvo.

In een plaats aan de kust ontstaat een romance. Walgelijk, zoals alle produkten van deze regisseur.

El Encuentro

1952 | Avonturenfilm

Spanje 1952. Avonturenfilm van Royan Marugan. Met o.a. Fernando Nogueras, Adriano Domínguez en Aurora de Alba.

Een deftige dame wordt geconfronteerd met drie gevaarlijke deserteurs waarmee ze een bergreis moet ondernemen. Een sympatieke film zonder opmerkelijke kwaliteiten.