Gary M. Goodman: productie.
Er zijn 4 films gevonden.

The Virginian

2000 | Western

Verenigde Staten 2000. Western van Bill Pullman. Met o.a. Bill Pullman, Diane Lane, John Savage, Dennis Weaver en James Drury.

Wagons East

1994 | Komedie, Western, Avonturenfilm

Verenigde Staten 1994. Komedie van Peter Markle. Met o.a. John Candy, Richard Lewis, Ellen Greene, Abraham Benrubi en John C. McGinley.

Het leek zo mooi: een bestaan opbouwen in het onontgonnen wilde westen van het Amerika van midden 19de eeuw. Maar het valt vies tegen, het westen is modderig, primitief en gewelddadig. Dus besluiten Phil Taylor (Lewis) en enkele gelijkgestemden, onder wie een prostituee en een homoseksuele boekhandelaar, terug te gaan. Ze vinden James Harlow (Candy) bereid om als karavaanleider op te treden. Candy moest het komische middelpunt van de komedie zijn, maar hij overleed tijdens de opnames. De soms erg geestige komiek had een leukere laatste film verdiend, zijn rol in de verder erg platte komedie komt nauwelijks uit de verf.

The Cisco Kid

1994 | Western, Actiefilm, Komedie

Verenigde Staten 1994. Western van Luis Valdez. Met o.a. Jimmy Smits, Cheech Marin, Sadie Frost, Bruce Payne en Tony Amendola.

De Cisko Kid - een soort held die het midden houdt tussen Robin Hood, Zorro, The Lone Ranger en Don Quijote - wordt met verve gespeeld door Jimmy Smits, uitgedost met een machtige sombrero en zo`n fijn streepsnorretje op zijn bovenlip. In 1867 belandt hij als Californische wapensmokkelaar voor een Frans vuurpeloton in Mexico, maar weet te ontsnappen met een dominee - Pancho (Marin) en samen beleven ze de wildste avonturen. In de jaren 1950 waren de teksten: 'Hey Pancho!' gevolgd door 'Hey, Cisco', en dan weer 'Let's ride!' gevleugelde woorden.

Quarterback Princess

1983 | Sportfilm, Komedie, Drama

Verenigde Staten 1983. Sportfilm van Noel Black. Met o.a. Helen Hunt, Don Murray, Barbara Babcock, Dana Elcar en John Stockwell.

Een scholiere werkt zich op in het (American) football-team van de universiteit en wordt 'één van de jongens'. Bovendien wordt ze 'koningin van de groene mat'. De film is gebaseerd op het werkelijke levensverhaal van Tami Maida; het wordt echter op weinig verheffende wijze verteld.