William Stuart

Producer

William Stuart is producer.
Er zijn 2 films gevonden.

Candyman: Day of the Dead

1999 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1999. Horror van Turi Meyer. Met o.a. Donna D'Errico, Tony Todd, Leonardo Guerra, Mike Moroff en Mark Adair-Rios.

Caroline McKeever (D`Errico) is de dochter van Annie, die in deel twee het slachtoffer werd van de Candyman. Dit verklaart waarom zij in het bezit is van de schilderijen van de gekwelde schilder Daniel Robetaille. In een galerie van een vriend in East L.A. stelt Caroline de schilderijen ten toon en tart het noodlot door vijf maal de naam van de Candyman in de spiegel uit te spreken. Niet Caroline is onmiddellijk het slachtoffer, maar haar omgeving sterft als vliegen. Algauw is Lt. Det. Samuel Deacon Kraft (Williams) haar op het spoor en dringt haar op den duur in het nauw als de moordenares. Het wordt eventjes spannend als Caroline eindelijk in een patrouillewagen van de politie zit en denkt dat ze in veiligheid is. De Candyman (Todd), die een ver familielid van haar is, zit voor in de auto, en probeert Caroline te dwingen naar zijn schaduwrijk te komen, zodat hij zijn gekwelde ziel met de hare eeuwig kan delen. Het van alle originaliteit verstoken scenario is van regisseur Meyer en Al Septien. D'Errico is bekend uit de serie Baywatch. Haar fraai gevormde boezem valt veelvuldig te bewonderen, maar na een tijdje gaat ook dat stierlijk vervelen, samen met het rijkelijk vloeiende bloed. De dialogen herhalen zichzelf veelvuldig en de spelprestaties laten te wensen over. Alleen kritiekloze Candyman- adepten kunnen de film goedkeuren en zullen het zeer oneens zijn met onze waardering. Het camerawerk is van Michael G. Wojciechowski. Ook bekend als CANDYMAN 3. Videotitel: CANDYMAN 3: DAY OF THE DEAD.

The Secret of Nimh 2: Timmy to the Rescue

1998 | Animatie, Komedie, Avonturenfilm, Familiefilm

Verenigde Staten 1998. Animatie van Dick Sebast.

Vervolg op succesrijke tekenfilm THE SECRET OF NIMH uit 1982. In de mooie Thorn-vallei hebben de muizen alles wat hun hart verlangt, behalve een held... Wanneer de jonge muis Jerry hulp nodig heeft om haar ouders van het kwaadaardige instituut Nimh te redden, schiet Timmy ter hulp. Meteen de start van een magisch avontuur waarin Timmy de verwachtingen die men van een held heeft zal inlossen. Met de stemmen van Dom DeLuise, Andrew Ducote, Eric Idle, Harvey Korman, Ralph Macchio, Peter MacNicol, William H. Macy, Arthur Malet, Andrea Martin en Meshach Taylor. Liedjes van Lee Holdridge en Richard Sparks. Scenario van San Graham en Chris Hubbel. Haalt niet niveau van originele film maar blijkt toch weer leuke gezinsontspanning voor jong en oud.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer William Stuart op televisie komt.

Reageer