Matthew Barker

Acteur

Matthew Barker is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Halifax F.P.: Hard Corps

1994 | Thriller, Misdaad

Australië 1994. Thriller van Michael Carson. Met o.a. Rebecca Gibney, Colin Friels, Steven Vidler, Belinda McClory en Tim Robertson.

Smerissen Kevin Tait (Friels) en zijn partner Steven Kingsley (Vidler) zijn al een hele tijd bezig om de leider van een plaatselijke bende vast te nagelen. In het kader van hun onderzoek hebben ze een ontmoeting met een informant. Het eindigt in een fatale schietpartij, waarbij de politiespion het loodje legt. Jane Halifax (Gibney) wordt gevraagd om Tait (Friels) en Kingsley (Vidler) te begeleiden bij deze behoorlijk traumatische ervaring. Kingsley schijnt nogal te lijden onder het geheel, terwijl Tait er zo op het oog geen problemen mee heeft. Men laat Jane flink darren en ze krijgt van niemand medewerking, behalve de afdeling Interne Zaken, die zich ook voor het geval blijkt te interesseren in verband met corruptie. Algauw ontdekt Jane dat ze tegenover elkaar liggende belangen nastreven. De situatie wordt gevaarlijk, ook heel eventjes voor Jane. Het scenario van Roger Simpson naar een verhaal van Howard Griffiths is gebaseerd op ware gebeurtenissen bij de politie van Victoria. Men greep daar indertijd iets te snel naar het pistool, omdat men dacht dat het doel de middelen mocht heiligen. Deze aflevering is niet slecht, al wordt het na een tijdje nogal voorspelbaar. Sterke regie van Carson. Het camerawerk is van Craig Barden.

Terry on the Fence

1985 | Familiefilm

Verenigd Koninkrijk 1985. Familiefilm van Frank Godwin. Met o.a. Jack McNicholl, Neville Watson, Tracey Ann Morris, Jeff Ward en Matthew Barker.

Onder invloed van een arbeidersjongen wordt een kind van burgerlijke ouders bij diefstal betrokken. Een kinderdrama, gebaseerd op de roman van Bernard Ashley, dat dieper probeert te graven dan goed en kwaad, maar dat juist de fout begaat die het probeert te vermijden. Goed bedoeld.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Matthew Barker op televisie komt.

Reageer