Nicholas Dallas

Acteur

Nicholas Dallas is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Yes We Can

2012 | Komedie

Frankrijk 2012. Komedie van Olivier Abbou. Met o.a. Vincent Desagnat, Loup-Denis Elion, Jenny Mutela, Michael Kirch en Nicholas Dallas.

Twee Franse goochemerds, gespecialiseerd in huisdierontvoeringen, hebben een briljant kidnapplan: de grootmoeder van de juist verkozen president Obama, díe zal een hoop geld opleveren. Ze reizen naar het Keniaanse dorp waar 'Obamama' woont en verprutsen vervolgens alles wat er maar te verprutsen valt. Toch blijven ze geloven in de lijfspreuk van de politieke leider, die juist een bezoek brengt aan het land. Behoorlijk flauwe, voor televisie gemaakte Franse buddy-komedie over Westerse bemoeials op het Afrikaanse continent, werd deels opgenomen in Zuid-Afrika.

Diamond Girl

1998 | Romantiek

Zuid-Afrika/Canada 1998. Romantiek van Timothy Bond. Met o.a. Jonathan Cake, Joely Collins, Kevin Otto, Royston Stoffels en Stacey Sacks.

Charles Lazer deed zijn best om van de kasteelroman van Diana Palmer een behoorlijk scenario te fabriceren, maar Diana bemoeide zich er te veel mee, waardoor het resultaat behoorlijk tegenvalt. Claire Barnard (Collins) is verliefd op haar baas, advocaat Denny Montana (Otto), maar die heeft veel meer oog voor losbol Margo De La Vera (Virieux), die een verkeerde invloed op Denny heeft. Denny`s broer Regan (Cake) die uit Londen komt aangreisd om de erfenis van de wijngaard van hun vader te regelen heeft onmiddellijk door, dat Denny als advocaat niets waard is zonder de hulp van Claire. Bovendien beschouwt hij de bemoeizucht van Margo als rampzalig. Hij stelt Claire voor te doen alsof Regan en zij een stel zijn in de hoop Denny weg te lokken van Margo. De list slaagt, maar dan is Regan zoals te verwachten was, zelf ook verliefd op Claire. Vertellen hoe het afloopt zou de laatste reden wegnemen om nog naar deze film te gaan kijken en we willen niet flauw zijn. Het spel van Cake is stijf, maar Collins en Otto zijn OK. Het camerawerk is van Buster Reynolds. Ook bekend als HARLEQUIN'S DIAMOND GIRL. Voor wie het nog niet weet: wat bij ons de Boeketreeks is, is Harlequin in het Engelse taalgebied. Sterker nog de Boeketreeks is een merk van Harlequin.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nicholas Dallas op televisie komt.

Reageer