Rodney Montague

Acteur, Producer

Rodney Montague is acteur en producer.
Er zijn 2 films gevonden.

On The Border

1998 | Thriller, Film noir

Verenigde Staten 1998. Thriller van Bob Misiorowski. Met o.a. Casper Van Dien, Bryan Brown, Bentley Mitchum, Camilla Overbye Roos en Daniel Baldwin.

Jake Barnes (Van Dien) is veiligheidsagent in de bank van Ed Granger (Baldwin) in een voorstadje van El Paso. Hij heeft een relatie met Rosie (Swanson), de vrouw van zijn baas. Op een avond als hij huiswaarts keert van een romantisch rendez-vous met haar in Mexico pikt hij de Deense liftster Kristen Koll (Overbye Roos) op. Hij laat haar in zijn huis overnachten en beseft aanvankelijk niet dat ze werkt in opdracht van Barry (Brown), Eds schoonbroer, die Jake`s hulp wil afdwingen om de bank volgende zaterdag te beroven, want dan hebben ze zeven miljoen dollar in de kluis. Tot overmaat van ramp verschijnt ook Sykes (Mitchum) in het stadje, een bankrover die Jake destijds liet arresteren en die nu uit is op wraak. Een wat overtrokken, maar best sfeervolle film noir waarin niemand is wat hij schijnt te zijn. Naar het einde toe wordt de film letterlijk gesmoord in het bloed. Brown is weer schitterend als een psychopatisch personage, maar vooral de sensuele, onschuldig ogende Overbye Roos als de onvermijdelijke femme fatale zorgt voor enkele staaltjes van onvoorspelbare spanning. Josh Olson, Christopher Webster en regisseur Misiorowski baseerden hun scenario op een verhaal van Olson en Christopher Chase Harwood. Fotografie is van Lawrence Sher. Dolby Digital THX.

Berseker: The Nordic Curse

1987 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1987. Horror van Jef Richard. Met o.a. Joseph Alan Johnson, Valerie Sheldon, Greg Dawson, Shannon Engemann en Beth Toussant.

Een maniak die door de geest van een viking bezeten is, verscheurt een stel jonge lawaaischoppers die in de bossen kamperen. De paar goede momenten, die ook al te wensen overlaten, laten alleen maar zien hoe slecht de rest is. Opgenomen in Utah. Op video uitgebracht onder de titel: BESERKER.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Rodney Montague op televisie komt.

Reageer