Phil Roman

Regisseur

Phil Roman is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Grandma Got Run Over by a Reindeer

2000 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 2000. Animatie van Phil Roman.

TASIn de originele versie met de stemmen van Susan Blu als Grandma, Alex Doduk als Jake, Michelle Lee als Cousin Mel, Jim Staahl als Santa Claus en de vertelstem is van Elmo Shropshire.

Tom and Jerry: The Movie

1992 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 1992. Animatie van Phil Roman. Met o.a. Tony Jay, Anndi McAfee, Charlotte Rae, Michael Bell en Rip Taylor.

Meer dan 50 jaar na hun eerste cartoon is dit het avondvullende tekenfilm-debuut van Tom & Jerry. Zij worden vrienden en beginnen te praten. Ze helpen een zielig, maar rijk weesmeisje zich uit de geldzuchtige klauwen van een boosaardige tante Figg te bevrijden.

Garfield: His 9 Lives

1988 | Animatie, Familiefilm

Verenigde Staten 1988. Animatie van Phil Roman.

Jim Davis, de cartoonist die de dikke, bruingele streepjeskat Garfield (in comic-strips sinds 1978) cre[KA3]eerde, schreef zelf het scenario met negen interpretaties van de stripfiguur. Het zijn negen onevenwichtige verhaaltjes geworden met als leukste het kortste (STUNT KAT) waarin Garfields korte loopbaan wordt getoond als de stand-in voor Krazy Kat. Het minst geslaagde levensverhaal is de donkere sketch KING CAT waarin Garfield misbruik maakt van de slaven van de farao. Met de stemmen in de oorspronkelijke versie van o.m. Lou Rawls, Lorenzo Music, Thom Huge, Gregg Berger.

Race for Your Life, Charlie Brown

1977 | Animatie

Verenigde Staten 1977. Animatie van Bill Melendez en Phil Roman. Met o.a. Charlie Brown, Snoopy, Linus, Duncan Watson en Liam Martin.

Derde Peanuts-film naar de strip van Charles Schultz. Hij speelt zich af in een vakantiekolonie met als hoogtepunt een verraderlijke vlottenrace. Ook bekend als POINTS FOR PARENTAGE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Phil Roman op televisie komt.

Reageer