Kȧre Mölder

Acteur

Kȧre Mölder is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Beck - Mannen pȧ balkongen

1993 | Mysterie

Duitsland/Zweden 1993. Mysterie van Daniel Alfredson. Met o.a. Gösta Ekman, Kjell Bergqvist, Rolf Lassgȧrd, Niklas Hjulström en Magdalena Ritter.

Een klein meisje wordt op brute wijze vermoord. De enige mogelijke getuige is een onverlaat, die even later op enkele meters afstand een vrouw in een kiosk overvalt. Volgens rechercheur Martin Beck (Ekman) heeft deze alles gezien of is hij de moordenaar. Dan blijkt dat er al meer van dergelijke moorden werden gepleegd, zodat Beck en zijn mannen waarschijnlijk met een maniak te maken hebben. Knap in elkaar gestoken thriller, waarin heel wat idee[KA3]en gepikt zijn uit recente films rond seriemoordenaars. Toch blijft het spannend genoeg om te zien hoe scenaristen Alfredson en John Cornell de zaak oplossen. Naar [KL]De man op het balkon[KLE] van Maj Sj[KA3]owall (die te zien is in een kleine rol als lerares) en Per Wahlöö. Tony Forsberg stond in voor de fotografie. Gevolgd door POLIS POLIS POTATISMOS.

Mackan

1977 | Familiefilm, Drama

Zweden 1977. Familiefilm van Birgitta Svensson. Met o.a. Maria Andersson, Kȧre Mölder, Francisca von Koch, Hans Jonsson en Thomas Norström.

De veertien-jarige dochter van een spoorwegbeambte wordt regelmatig wordt overgeplaatst, waardoor haar vriendschappen, schoolervaringen en eerste sekservaring met een oudere maar onbedreven arbeidersjongen slechts van kortstondige aard zijn. Dit autobiografisch filmdebuut heeft een onverminderd zelfmedelijden van de regisseuse over haar jeugd in de jaren 1960-1970, zodat alle personages behalve de hoofdpersoon kortzichtig, stom of liefdeloos zijn. Svensson stelde dat de film alleen bedoeld is voor leeftijdgenoten van haar heldin. Misschien dat zij haar niet ongenietbaar vervelend vinden, maar u bent in elk geval gewaarschuwd.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kȧre Mölder op televisie komt.

Reageer