José Pedro Carrión

Acteur

José Pedro Carrión is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

El juego de Luna

2001 | Drama

Spanje 2001. Drama van Mónica Laguna en Monica Laguna. Met o.a. Ana Torrent, Carlos Kaniowsky, José Pedro Carrión, Manuel San Martin en Jorge de Juan.

Sigaretten, whisky en poker. Doorgaans het domein van doorleefde mannen maar in El juego de Luna domineert de Iberische schoonheid Luna (Ana Torrent) de vilten tafel. Zij is een dertigjarige vrouw die zegt 'het leven als spel te zien' maar in werkelijkheid gedreven wordt door een traumatische jeugdervaring. Regisseur Laguna laat geen steek vallen met fraaie okerbeelden, stoïcijnse koppen en zwellende tragiek.

Matar al Nani

1988 | Biografie

Spanje 1988. Biografie van Roberto Bodegas. Met o.a. Frederic Deban, José Pedro Carrión, Eulalia Ramón en Chema de Miguel.

Het verhaal van een misdadiger die op geheimzinnige wijze is verdwenen nadat hij door de politie in hechtenis was genomen. Een soort maatschappelijke aanklacht, slecht geregisseerd, nog slechter gefilmd en bedroevend slecht gespeeld.

La Rusa

1987 | Thriller

Spanje/Zweden 1987. Thriller van Mario Camus. Met o.a. Angeli Maria Van Os, Didier Flamand, Eusebio Lázaro, Fernando Guillén en Jesus Ruyman.

Een adviseur van de Spaanse regering wordt verliefd op een jonge vrouw met militante, links-extremistische sympathieën, die ervan wordt beschuldigd lid te zijn van de KGB. Hij moet onderhandelingen voeren met de terroristische beweging ETA. Een mislukt soort thriller en een uitermate trage en pretentieuze film. Het scenario is van de regisseur en Juan Luis Cebrian naar zijn roman. Het camerawerk is van Hans Burmann.

Sus años dorados

1980 | Komedie

Spanje 1980. Komedie van Emilio Martínez-Lázaro. Met o.a. José Pedro Carrión, Patricia Adriani, Marisa Paredes en Luis Politti.

Een aantrekkelijk en weinig conventioneel meisje ontmoet een getrouwde man, die ontevreden is over zijn huwelijk en haar tot zijn minnares wil maken. Een mislukte maar toch curieuze film - het werk van een niet te onderschatten regisseur.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer José Pedro Carrión op televisie komt.

Reageer