Trace Beaulieu

Acteur

Trace Beaulieu is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Mystery science theatre 3000

1996 | Komedie

Verenigde Staten 1996. Komedie van Jim Mallon. Met o.a. Kevin Murphy, Jim Mallon, Michael J. Nelson, Trace Beaulieu en John Brady.

Een kwade wetenschapper, dr. Clayton Forrester, heeft na een moeilijke jeugd besloten wraak te nemen op de wereld door bizarre experimenten uit te voeren ten einde de wereldheerschappij in handen te krijgen. Deze niet zo wetenschappelijke experimenten bestaan uit het verzamelen van de slechtste films ter wereld om deze aan de hele bevolking te tonen, om op deze wijze de wereld op de knieƫn te krijgen. Dr. Forresters proefpersoon is Mike Nelson, een gewone jongen, die door de gekke geleerde is ontvoerd. Mike verzint echter een hilarische manier om het experiment te saboteren. Hij besluit plezier te hebben bij het kijken. (RdL/VPRO Gids)

Mystery Science Theatre 3000: The Movie

1996 | Komedie, Animatie

Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1996. Komedie van Jim Mallon. Met o.a. Michael J. Nelson, Trace Beaulieu, Kevin Murphy, Jim Mallon en John Brady.

Hekel aan mensen die luidkeels commentaar leveren tijdens een film? Mystery science theater 3000: The movie verheft het tot kunst. Lachen gegarandeerd. MST3K, zoals de 'mysties' het liefkozend noemen, was een wekelijkse kabel tv-serie in de VS van 1988 tot 1999 met een enorme schare volgelingen. The movie is de bioscoopversie. Aanjager is de dolgedraaide geleerde Dr. Clayton Forrester (Trace Beaulieu) die de wereld wil veroveren door de mensheid bloot te stellen aan de slechtste films ooit gemaakt. Mike Nelson (Michael J. Nelson) is zijn proefpersoon. Geflankeerd door twee robots en gevangen in een ruimteschip moet Mike de belabberde sf-film This island earth (1955) ondergaan. En tot ontzetting van Dr. Forrester vermaken ze zich (en de kijker) met een spervuur van hilarisch commentaar dat verwijst naar alles wat de populaire cultuur - popmuziek, politiek, tv-programma's, B-films - te bieden heeft. De kijker zit als het ware achter in de zaal met de silhouetten van Mike en de 'bots' onder in beeld. Grandioos vermaak. (VM/VPRO Gids)

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Trace Beaulieu op televisie komt.

Reageer