Bontaro Miake

Acteur

Bontaro Miake is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Kure no chushajo

1965 | Misdaad

Japan 1965. Misdaad van Taro Yuge. Met o.a. Jiro Tamiya, Yukiko Fuji, Bontaro Miake, Yasuko Nakada en Takashi Takamura.

Onmiddelijk na de vrijlating van een industriële gangster, worden er verschillende misdadige intriges beraamd rond een nieuw farmaceutisch produkt. Een redelijke film die gered wordt door zijn bescheidenheid op alle niveaus.

Furin

1965 | Drama, Erotiek

Japan 1965. Drama van Shigeo Tanaka. Met o.a. Ayako Wakao, Keizo Kawasaki, Kyoko Enami en Bontaro Miake.

Een jongen heeft een seksuele relatie met twee vrouwen die dat beide goedvinden. De situatie wordt echter langzaamaan onhoudbaar. Eén van de minder overtuigende erotische drama's die de Japanse filmwereld in de jaren 1960-1970 aan één stuk door heeft geproduceerd.

Fusoku Nanaju-Go Metoru

1963 | Drama

Japan 1963. Drama van Shigeo Tanaka. Met o.a. Ken Utsui, Jiro Tamiya, Junko Kano en Bontaro Miake.

Een gigantische wervelstorm breekt zonder pardon binnen in de dagelijkse beslommeringen van een groep uiteenlopende personen. Zeer clichématig en een gruwelijk saaie rampen-film.

Ai no machi

1928 | Drama

Japan 1928. Drama van Tomotaka Tasaka. Met o.a. Shizue Natsukawa, Bontaro Miake, Shozo Nanbu, Yutaka Mimasu en Yasushi Yoshii.

Een jongeman laat zich als arbeider aannemen in de fabriek van zijn grootvader. Hij is bang zijn ware identiteit prijs te geven, want zijn grootvader heeft het huwelijk van zijn dochter altijd afgekeurd. Door zijn intelligentie en vastberadenheid brengt de jongen het tot privé-secretaris van zijn grootvader. Dit goed bedachte melodrama krijgt door de zwijgende filmtrekjes een extra dimensie. Ook bekend als TOWN OF LOVE.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Bontaro Miake op televisie komt.

Reageer